Tsubasa Türkiye | Giriş yapmadınız veya üye değilsiniz. Sitemize tam erişim için Giriş Yapın veya Kayıt Olun

*

Şutları İlk Maçtan Aktif Etme

Bu konu; 30 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
#1
Bu konuyla ilgili yardım bölümünde birkaç istek görmüştüm ve burada var diye biliyordum ama yokmuş.  

Bu kodlarla istediğimiz şutu istediğimiz maçtan itibaren açabiliriz. Bir şutu tıpkı Cyclone'deki gibi son maçlara bırakabiliriz.

Biliyorsunuz Tsubasa'nın Drive-Tiger adında bir şutu var ve bu şutu sadece bir maçta rakip kaleci birkaç şutumuzu üst üste kurtarırsa Tsubasa sinirlenip Hyuga ile beraber bu şutu vuruyor. Tabi bu bir maçta bir kez oluyor ve belli bir süresi var. Birkaç dakikalık zaman dilimi içerisinde bu şutu vurmazsanız yine bu şut yok oluyor.

Birde Cyclone şutu var; onu da biliyorsunuZ 31. Takım olan Arjantin'den itibaren vuruyor ve bu şutu son 3 maçta kullanabiliyorsunuz. işte bu aşağıda verdiğim kodlarla basit bir şekilde ilk maçtan itibaren bu Cyclone ve Drive-tiger şutu sürekli aktif olmasını sağlayıp bir maçta istediğiniz kadar çekebilirsiniz.

Aynı şekilde bu Drive Overhead için de geçerli.

Tsubasa'nın Drive-Tiger şutunun ofseti 38CB3

Buradaki 21 8D kodları yerine C7 8C kodlarını yazarsanız ilk maçtan itibaren Drive-Tigerı vuracaktır. Tabi Hyuga oyunda olmasa bile. bu kodla yani C7 8C kodu ile tüm ikili oyuncuların şutunu bir oyuncu, partneri olmasa bile vurabiliyor.

Mesela Jitou, Sano oyunda olmadan Sano Combo şutunu vurmaz. 38CB7 ofseti Jitou'nun bu şutuna ait. Buradaki D4 8C kodlarını yerine C7 8C kodlarını girerseniz Sano oyunda olmasa da bu şutu Jitou çeker.

Aynı şekilde Tachibana kardeşlerin Twin şutları da öyle. Sadece biri bile oyunda olsa ofsetindeki normal kodu yerine C7 8C kodlarını girdiniz mi tek başına da bu şutu vurur. Tabi bu Tsubasa ve Misaki'nin twin şutunda da geçerli.

Cyclone şutun kodu da hemen Drive-Tiger dan sonra geliyor. 38CB5 ofseti... Buradaki kodlar 2A 8D kodlarıdır. Bu kodlar yerine aynı şekilde C7 8C kodlarını yazarsanız ilk maçtan itibaren Tsubasa bu şutu vuracaktır.

Buradaki 2A 8D kodları da 31. maçtan itibaren aktif olacak şutu gösteriyor. Yani bu şekilde herhangi bir şuta bu kodu girerek bu maçtan itibaren aktif olmasını sağlayabilirsiniz.

Mesela Hyuga'nın 2. şutu olan Neo Tiger için bu kodları girin. İlk maçlarda sadece Tiger şut olacaktır. Neo Tiger ise 31. maçtan itibaren aktif olacaktır. Bu maça kadar bu şut Cyclone de olduğu gibi çıkmayacaktır. Bunu tüm oyuncularda yapabilirsiniz. Matsuyama' nın Eagle şutunda ya da Nitta'nın Hayabusa şutunda, istediğiniz her şutta bunu yapabilirsiniz.

Tsubasa'nın 3. maçta aktif olan Drive Overhead şutunu da C7 8C kodlarını girerek ilk maçta aktif olmasını sağlayabilirsiniz.

Şimdi bu kodlar ne oluyor da bu şekilde bir düzenle sıralanıyor diyeceksiniz.

Şimdi bu kodlar tıpkı şut, kadro, oyuncu isimlerinde olduğu gibi bir özelliğe ait içeriği gösteren asıl kodlar. Mesela Drive-Tiger'ın ofseti 38CB3 ofseti.  Buradaki kodlar da 21 8D kodları. Şimdi tersten bir araya getirdiğimizde 38D21 ofseti oluşuyor. 16 kod sonrası olarak da 38D31 ofseti...

işte buradaki bu 9 haneli kod; 2C 49 04 10 03 4C D4 8C 60 bu şutun bir sistemle (rakip kalecilerin birkaç şutumuzu kurtarması sonucu Tsubasa'nın  sinirlenmesi) oyuna dahil olmasını sağlayan kodlar.

Biliyorsunuz, yukarıda 38CB3 ofsetine C7 8C kodlarını girerek ilk maçtan itibaren bu şutu vurmasını sağlayabiliyorduk ama bunu partneri Hyuga olmadan da Tsubasa tek başına vuruyor. İşte burAdaki asıl içerikten 2 kod değiştirerek 17. maçtan itibaren bu şut vurmasını sağlayabilirsiniz ve bu şut olması gerektiği gibi Hyuga oyunda olmadığında çekmez.

Yapacağınız 38D31 ofsetindeki 2. ve 3. kod olan 49 04 kodları yerine 04 05 kodlarını girmek. işte artık bu 2 kodla Tsubasa ilk milli maç olan 17. takımdan itibaren bu şutu Hyuga oyunda olduğu sürece vurur. Hyuga' ya bu şutu eklersiniz o da Tsubasa gibi 17. maçtan itibaren vurur. Hyuga' ya bu şutun nasıl ekleneceğini bir şutta birden fazla yakın görümüm ekleme adlı başlıkta anlatmıştım.

Cyclone şutun ofseti 38CB5' deki 2A 8D kodları da 38D2A ofsetini gösteriyor. Ama bu şutun kodu Drive-Tiger'a göre daha fazla koddan oluşuyor. Tam olarak çözemedim ama 38D49 ofsetindeki 48 04 kodlarının yerine 04 05 kodlarını girerseniz 38CB5 ofsetine girdiğiniz C7 8C kodlar gibi bu bölümdeki 04 05 kodları ile de bu şutu ilk maçtan itibaren vurur. ilk maçtan itibaren dediğim 1. takımdan itibaren. Yani Sao Paolo'nun ilk maçından itibaren.


İyi Eğlenceler Dilerim...


Dikkat ! Linkleri Gormek Icin Yorum Yazmaniz Gerekmektedir. Gereksiz Spam Mesaj Atanlar Yasaklanacaktir. Emege Saygi Gosterdiginiz Ve Anlayisiniz Icin Tesekkurler

Yukarı Çık Cevapla
#2
sitede olması lazım bu konununGülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
#3
Aramada çıkmadı. tabi farklı bir adla paylaşılmışsa
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
#4
Emeklerini hep takdir ediyorum Bir konundan daha yaralanmış bulunmaktayım.

Tsubasaya twin şut ekledim.Şimdi Tsubasanın şuta vuruş anında tek başına bu şutu vurması için uğraşacağım bakalım yapabilecekmiyimGülümseme?
GÜNCELLEME:Tüm İkililer twin şut 21DBE ofsetine Çinli kizlerin kırmızı ejdrha vuruşunun ikinci anı olan DE B0 yaptım çok güzel oldu.Şimdi şuta vuruş esnasında Tsubasanın yakın görünümünü koymak için uğraşacağımGülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
#5
Maalesef burada klitlendim.Twin şutu tek başına tsubasaya eklemiştim.Şuta vuruş anını da çinli ikizlerin ejderha şutunun ikinci sahnesi ile değiştirmiştim.Burda yakın görünüm çıkmıyor.Yakın görünüm ekleyebilmek için "Bir Şutu Birden Fazla Oyuncuya Ekleme & Birden Fazla Oyuncuya Yakın Görünüm" adlı konuyu kurcaladım ama karman karışık oldu yani anlayamadım ve yapamadım

Nasıl yapabilirim ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
#6
Tsubasa' nın 23210 ofsetine F7 1F 3C 30 91 A3 F2 XX XX yaz ve sonra xx xx yerine Red dragons' un 2. sahnesinin ofsetini göster.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
İlk Maçtan İstediğiniz Level Değerleriyle Başlama Hiena 37 2,729 05-04-2024, Saat: 13:54
Son Yorum: nerbilmer99
Şutları ve Diğer Animasyonları Tersine Döndürme Hiena 19 2,308 11-01-2024, Saat: 22:26
Son Yorum: FATİH4848
İlk Şutları Farklı Bir Sahne ile Uygulama Hiena 9 1,078 28-10-2023, Saat: 01:05
Son Yorum: Herr
Continue Bölümüne Basınca İstediğimiz Maçtan Başlama bakgal 16 1,015 27-10-2023, Saat: 22:32
Son Yorum: AoiNyuu
F3 C0 - Yakın Görünüm Tablosu (Şutları İstediğimiz Yakın Görünümlü Oyunculara Ekleme) Hiena 2 9 149 20-02-2023, Saat: 14:34
Son Yorum: Jun Misugi

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:



Konuyu Okuyanlar
1 Kullanıcı Bu Konuyu Okudu:
DiegodeArgentina (06-04-2024, 08:04)
 
Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi