Tsubasa Türkiye Platformu

Tam Versiyon: CTTDT TOURNAMENT "THE SECOND CHALLENGE"
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(01-05-2013, Saat: 15:59)ScoUnk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ][Resim: 33vzoft.png]

Şuan bir yandan maçı yapıp bir yandan bu yazıyı yazıyorum. Sanırım bu şekilde not tutmak daha güzel oluyor ve bundan sonra böyle yapacağım.

Matsuyama'nın kaleci dehşet bir şey. Birkaç özel şut harcadım hepsini tuttu. İlk yarı boyunca kaleyi ablukaya aldım. Normal şut bile olsa çektim. Zaman aktı gitti ve 30-40 şut çekmişimdir böylece. İlk yarının son saniyesinde ise ceza sahası dışından Tsubasa ile normal şut çektim ve Wakabayashi bu golü yedi. Şaşırtıcıydı o kadar özel şut kurtardıktan sonra.

İkinci yarıda da aynı taktiği kullanacağım. Normal şut olsa bile çekeceğim. Dönen topları alıp tekrar şut çekeceğim. Bizans kaleleri gibi topa tutacağım Matsuyama'nın kalesini. "Gol yemezsen, kaybetmezsin." sonuçta.

Çok çok garip bir olay yaşandı. İlk yarıda normal şutla gol yiyen kaleci, şimdi Tsubasa ve Schneider'in Twin Shoot'unu kurtardı. Garip. Açık Ağızlı Gülümseme 6 pasın içerisinden Fire Shoot'umu da tuttu. Gol yemezsem sorun yok, fakat yersem bir tane daha atamayacağım sanırım.

Duraklama dakikaları, Matsuyama'nın Tsubasa'sı ceza sahası dışından normal şut çekti. Muller yakalayabilecek mi?

Özel kurtarışını seçmeme rağmen gol yedim. Çok sinir bir durum.

Nefret ettiğim penaltılar geldi, büyük ihtimal yenileceğim.

Tahmin ettiğim gibi oldu. Peh!

Yine şansızlık yine sen ScoUnk.Bu ligde en şansız takım birinci sen,ikinci ben Gülümseme.Ben de kendi evimdeki maçlarda bana karşı takımlar hep +10 bonusla oynuyor.Eğer forvetlerim çok güçlü olmazsa durumum senin gibi olurdu.Ayrıca kendi evimde oynadığım maçlarda kaleme gelen top gol oluyor.Bu normaldir diyorum çünkü +10 bonus oluyor hep rakip takımlar.Ancak deplasmanda tek galibiyet alamayan güçlü takım benim.Jairom bile beni yendi (yanlış anlama Barış kardeş senin takıma göre benim takım çok güçlü olduğu için böyle söylüyorum).Benim kaleci bu ligdeki bütün takımlar arasındaki en güçlü kaleci ancak kendi evimde kaleye gelen top gol oluyor.Deplasmanda ise Jairomdan 2 gol yiyorum yeniliyorum,Ryuzakiden 5 gol yiyorum,SVChatos dan 3 gol iyiyorum ki 5 topu direkten dönmüş Gülümseme.Daha Darklord ve Matsuyama ile oynamadım.Onlarda heralde en az bi 7-8 atar.Bende kafayı yiyeceğim senin gibi Gülümseme.En güçlü kaleci bende 0 deplasman galibiyeti.Bak kendi evinde sen de beni yeneceksin emin ol.Matsuyamaya uyguladığın taktiği uygula aynen,bol bol şut çek Gülümseme.

Mücadeleye devam ikimizde Gülümseme.Bende yavaştan tüm maçlar bitmiş puan durumunu hazırlayayım
(01-05-2013, Saat: 11:09)Hikaru Matsuyama Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@ScoUnk
Kalecime dikkat et. ^_^
Sanki içime doğmuş da bu uyarıda bulunmuşum. ^_^

Penaltılardan kaybetmen kötü olmuş, sen de benim gibi PK seri atışlarında şanslı değilsin sanırım.

@Ryuuzak-san
İyi olan kazansın. ^_^//
Penaltılar da ilginç oldu. 2-0 geriye düştüm. Sonra 2-2 yakaladım. 3-2 yenildim.
Evet Matsuyama öncelikli olarak seni geçmek istiyorum,ligde güç olarak trabzonspor konumundayım çok güçlü değilim ama çelme takıp her an herşey yapabilirim Gülümseme

Matsuyama;

İyi olan kazanırsa sen kazanırsın şanslı olan kazansın diyelim Gülümseme
SONUÇLAR:

Ryuzaki 5 Jun Misugi 3

JairoM59 1 Darklord 3

SVChatos 3 Mompresan-Jr 0 (Hükmen)

ScoUnk 1 Hikaru Matsuyama 1 (PK: 2-3)

PUAN DURUMU:

[img][Resim: 2mhcv11.png][/img]

9.MAÇLAR:

[img][Resim: 5duoll.png][/img]
İyi olan derken güç bakımından önde olan anlamında dememiştim, hani öyle derler ya işte, klişe bir sözcüktür, ben de kullanayım istedim. ^_^

@jun
Toplu sonuçlar nedir diye soracaktım ki "şimdi" yazmışsın. ^_^