Tsubasa Türkiye Platformu

Tam Versiyon: CTTDT TOURNAMENT "THE SECOND CHALLENGE"
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Başın öne eğilmesin, aldırma gönül aldırma. ^_^

Ben de ScoUnk'tan kaç tane yiyeceğim onu merak ediyorum.
Matsuyama kusura bakma kardeş ama umarım çok fark yersin 2. olma ihtimalim için Gülümseme
(01-05-2013, Saat: 14:09)JairoM59 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ][Resim: mn374.jpg]

Saat 11'den beri bekliyorum. Kadrosuna baktım, dedim ahanda farkı yedik abi hiç oynamayalım 5-6 fark yemektense hükmen 3-0 yenileyim daha iyidir diye düşündüm. Sonra içimden bi ses hemen karar verme ne olacağı belli olmaz dedi. Daha sonra maç yeri açık şekilde ben world youth hackine devam etmek için hex editöre geçtim. Orda tabi deniyoruz boyuna gol atıyorum. Birden bi özgüven geldi kapattım herşeyi girdim maça.


Sonuç resimde. Yenilsemde güzel maçtı (En azından fark yemedik Dil Çıkarma). Santana'nın son golü gerçekten harikaydı. Gülümseme

Benim Hyuga'dan iki şut tuttu, zaten maç boyunca topu topu üç kere gelebildim kaleye hepsi Hyuga ile. Teki gol oldu. Nasıl olduğunu bende anlamadım. Gülümseme

Aynen Matsuyamanın dediği gibi mücadele devam.Bu arada kendi evinde bir tek beni yendin Gülümseme.Ben ligde deplasmanda maç kazanamayan tek takım olacağım,güçlü takımlar arasında Gülümseme
ikrağ bende ekli değil kendim ekledim ancak kabul etmesi gerekiyor
(01-05-2013, Saat: 15:21)SvChatos® Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ikrağ bende ekli değil kendim ekledim ancak kabul etmesi gerekiyor

Mompresan arkadaşımız diğer lige katılacak bu ligi bıraktı.Bu yüzden onunla oynadığımız tüm maçlar hükmen 3-0 olacak.Bende ekli ama ben maç yapmayacağım herkes gibi 3-0 olsun diye.
[Resim: 33vzoft.png]

Şuan bir yandan maçı yapıp bir yandan bu yazıyı yazıyorum. Sanırım bu şekilde not tutmak daha güzel oluyor ve bundan sonra böyle yapacağım.

Matsuyama'nın kaleci dehşet bir şey. Birkaç özel şut harcadım hepsini tuttu. İlk yarı boyunca kaleyi ablukaya aldım. Normal şut bile olsa çektim. Zaman aktı gitti ve 30-40 şut çekmişimdir böylece. İlk yarının son saniyesinde ise ceza sahası dışından Tsubasa ile normal şut çektim ve Wakabayashi bu golü yedi. Şaşırtıcıydı o kadar özel şut kurtardıktan sonra.

İkinci yarıda da aynı taktiği kullanacağım. Normal şut olsa bile çekeceğim. Dönen topları alıp tekrar şut çekeceğim. Bizans kaleleri gibi topa tutacağım Matsuyama'nın kalesini. "Gol yemezsen, kaybetmezsin." sonuçta.

Çok çok garip bir olay yaşandı. İlk yarıda normal şutla gol yiyen kaleci, şimdi Tsubasa ve Schneider'in Twin Shoot'unu kurtardı. Garip. :D 6 pasın içerisinden Fire Shoot'umu da tuttu. Gol yemezsem sorun yok, fakat yersem bir tane daha atamayacağım sanırım.

Duraklama dakikaları, Matsuyama'nın Tsubasa'sı ceza sahası dışından normal şut çekti. Muller yakalayabilecek mi?

Özel kurtarışını seçmeme rağmen gol yedim. Çok sinir bir durum.

Nefret ettiğim penaltılar geldi, büyük ihtimal yenileceğim.

Tahmin ettiğim gibi oldu. Peh!