Tsubasa Türkiye Platformu

Tam Versiyon: CTTDT TOURNAMENT "THE SECOND CHALLENGE"
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Nicco hesabım

27305792
yeni etkinlik 9 şut etkinliği.verilen ex kartlar misaki,misugi,matsuyama,aoi,wakashimazu,akai,nitta benim için bu oyuncular bir anlam ifade etmiyor.misaki platin+ kartı var.
[Resim: 2ymhu68.png]

Uzun zamandır bu kadar şanssız bir maç oynamamıştım. 2 topum direkten döndü + 1 kırmızı yedim. Neyse bu kadro ile elimden geleni yapacağım.
Hihihi Açık Ağızlı Gülümseme 2. deplasmanıda kazandım Süper
(25-04-2013, Saat: 19:01)SvChatos® Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hihihi Açık Ağızlı Gülümseme 2. deplasmanıda kazandım Süper

Çok şansızmışsın Scounk dediğin gibi...Ben de Ryuzaki ile oynarken 4 topum direkten dönmüştü ama 7-0 yendiğim için önemsemedim.Direklerden dönüp yenilmek kötü oluyo bir de kırmızı kart görmüşsün.

Sayın Admin im 2 de 2 deplasman galibiyeti.Bence çok büyük bir avantaj yakaladın,gümbür gümbür gidiyosun Süper
[img][Resim: bit37p.png][/img]

Darklordla oynadığım maç çok heyecanlıydı.Kesinlikle tehlikeli bir takım. Benim en iyi oyuncularım 3 gol atan hyuga ve 2 gol atıp hem pas kesen ve her kaydığı topu alan Misaki'm oldu.Darklord'un en iyi oyuncuları 1 gol atıp sürekli kombi ile top oynayan pascal ile kalecin wakabayashi oldu. Özel şutlarımı bile art arda tuttu yani sinir oldum( Gülümseme). Ama sonuç olarak kazandım artık önümüzdeki maçlara bakacazGülümseme