*

Peak Battle Zhangjianihao Hacke Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü

Bu konu; 75 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Merhaba arkadaşlar,

Zhangjianihao V10 oyunu ile beraber bu üst versiyonu olan Peak battle oyunundaki özellikleri de araştırıp paylaşacağımı söylemiştim. Normalde en kolay konulardan başlayacaktım ve V10 versiyonunda olduğu gibi ilk olarak takım kadrolarından başlayacaktım ama benden önce sağolsun @bakgal arkadaşımız bu konuyu araştırmış ve bunları güzel bir döküman haline getirmiş. Bende şimdi alttaki linkten onun bu güzel çalışmasını paylaşıyorum. Kendisine bu çalışmayı bizimle paylaştığı için teşekkür ediyorum.   

Sonraki günlerde bende takım isimleri, rakip takım kadroları, forma renkleri, müzikler vs... diğer konuları paylaşmaya devam ederim. 

Tabii tüm linkler bu konu içerisinde olacak. Ayrı konular açmayacağım. Her yeni bulduğumuz ve paylaşacağımız özellikten sonra yeni mesaj ile bu yeni konuyu paylaştık diye sizi bilgilendireceğim. Ve yeni konunun linkini de bu takım kadroları linkinin altına sıra ile ekleyerek paylaşacağım. Linkin yanına paylaşım tarihini de yazacağım ki yeni paylaşımın mesajını görmeseniz bile bu paylaşım mesajında yeni linkin hangi tarihte paylaşıldığını görebileceksiniz.

Sizlerde oyundan herhangi bir özelliğin kodunu bulursanız, bu konuya mesaj yazarak linki paylaşırsanız ben, onu, sizin adınıza yine bu linklerin altına eklerim. Bulduğunuz konunun belgesinde en alt kısma kendi isminizi de yazabilirsiniz isterseniz.
-
Bir süre önce Türkçe'ye çevirdiğim Peak Battle hacki hemen aşağıdaki konu linkinden indirebilirsin. 
-
-
-
Bu arada @bakgal arkadaşımız takım isimlerini Japonca rom üzerinden bulup paylaşmıştı ve ben o zaman çeviriyi tamamlamamıştım. Çeviriyi yaparken bazı takım isimleri sığmadığı için onları, yer gösterim kodlarını değiştirip farklı boş bir yere girdim. O yüzden takım isimleri kodlarına bakarken isimlerin bulundukları yerin farklı olduğunu görebilirsiniz. Önemli olan yer gösterim kodlarının bulunduğu ofsetler ve oradan 2 kodluk yer gösterim kodlarının nereyi gösterdiğini anlayabilirsiniz.
-
-
Not: Aşağıdaki ilk 5 konu @bakgal arkadaşımız tarafından bulunup paylaşılmıştır. 

Oyuncu isimleri, Teknik isimleri değiştirme, Ara Sahne Ekleme-Kaldırma, Maç sonucuna göre rakip takım sıralaması ve 10.konu konuları tarafımdan bulunup 6.  7.  8.  9. ve 10. Link olarak eklenmiştir.

.doc   Takım Kadrolarımız.doc (Dosya Boyutu: 431 KB / İndirme Sayısı: 54)                        |    
04.10.2024

.doc   Takım İsimleri.doc (Dosya Boyutu: 220 KB / İndirme Sayısı: 46)                                 | 
   06.10.2024

.doc   Rakip Takım Kadroları.doc (Dosya Boyutu: 972.5 KB / İndirme Sayısı: 43)               |
    07.10.2024

.rar   Takım Şifreleri ve Fikstür.rar (Dosya Boyutu: 3.39 MB / İndirme Sayısı: 52)               |    
08.10.2024

.docx   Özel Oyuncular.docx (Dosya Boyutu: 4.25 MB / İndirme Sayısı: 81)                           |    
17.10.2024

.doc   Oyuncu İsimlerini Değiştirme.doc (Dosya Boyutu: 484.5 KB / İndirme Sayısı: 40)   | 
  09.03.2025 

.doc   Teknik İsimlerini Değiştirme.doc (Dosya Boyutu: 220 KB / İndirme Sayısı: 34)          |
   21.03.2025

.doc   Ara Sahne Ekleme - Kaldırma.doc (Dosya Boyutu: 159 KB / İndirme Sayısı: 27)       | 
 08.04.2025

.docx   Maç Sonucuna Göre Rakip Takım Sıralaması.docx (Dosya Boyutu: 31.77 KB / İndirme Sayısı: 30)     | 
 29.04.2025

.docx   Takım ismi, çorap rengi, müzik gibi özellikleri belirleyen kodlar.docx (Dosya Boyutu: 27.2 KB / İndirme Sayısı: 33)    | 
05.05.2025
Yukarı Çık Cevapla
İkinizin de eline sağlık
Bu farklı takımlar kullanma konusunda V10'dan daha fazla takım mevcut.Üstüne All star maçı bile var.
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
Evet, çok daha fazla takım var ve Corinthias, Palmeiras, Musashi, Çin, Güney Kore, Meksika gibi takımları da yönetiyoruz. Bu açıdan baya ilginç olmuş. 

5 den fazla Allstar maçı var.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2 Elinize Sağlık Abi
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2 Nankatsu Toho maçının videosunda attım çok zor maçtı 3-2 kazandım ama hepside boş kaleydi Wakashimazu topu sektirdi bende hep öyle gol attım golleride Urabe Nitta bide İzawa attı biraz garip oldu Abi Gülümseme
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Toho maçı bu Zhangijanihao oyunlarındaa çok zor maçlardan biriydi. Wakashimazu' nun değerleri normale göre neredeyse 2 kat arttırılmış. O yüzden gol atmak zor oluyor. 

Aşağıdaki değerler Wkashimazu'ya ait...

[Resim: 9nhhddb.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
CT2 Oyuna Ekstra Yakın görünüm ve Animasyon Ekleme[Efsane Paylaşım] bakgal 95 10,544 03-07-2026, Saat: 21:23
Son Yorum: master0
Ara Sahne Editleme (Beklenen Paylaşım - Detaylı) ジャイロメ59 46 8,405 01-07-2026, Saat: 18:50
Son Yorum: kabihabertzabi31
CT2 Müzik Yazmak/Kodlamak![Efsane Paylaşım!] ジャイロメ59 34 3,773 25-06-2026, Saat: 17:32
Son Yorum: lleknwn_
7E010-80000 arasını ve Oyundaki Tüm Boş Bölümleri Kullanma[Efsane Paylaşım] bakgal 45 5,208 09-05-2026, Saat: 01:59
Son Yorum: AteoGoleando13
Animasyon Yapı Kodları[EFSANE PAYLAŞIM!] ジャイロメ59 37 4,867 31-03-2026, Saat: 17:19
Son Yorum: Tatuo

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: