*

İstediğimiz Maçlarda Komple Tüm Oyuncuların Forma Rengini Değiştirme

Bu konu; 20 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yy-chr de gözüküyorlar aslında ama çok küçük ve dağınık parçalar halinde. Orijinalde Kaltz, Sawada ve Ishizaki büyük oranda tam görüneme sahipler ve onlar dışında Tsubasa, Schneider, Nitta, Tachibanalar gibi oyuncuların yakın görünümleri farklı alanlarda parçalar halinde olsa bile hangi parçasının nerede olduğunu anlayabiliyoruz ve yüz ile bir kısım saç bölümleri bir arada gözüküyor; ama bu yeni eklenen yakın görünümler baya küçük parçalar halinde dağınık gözüküyorlar. Ama net gözükseydiler bile en fazla yapacağımız mevcut oyuncuların yakın görünümleri üzerine ekleme yapmak olacaktı. Mesela ben tek maçlık Dream team hack isimli bir çalışma yapmıştım ve o oyuna yy-chr ile Kaltz, Ishizaki ve Sawada yakın görünümleri yerine Leon, Zaragoza ve Robert'in yakın görünümlerini eklemiştim. Yani yy-chr ile ekstra ekleme yapamayız; mevcut oyuncuların yakın görünümleri üzerine girebiliriz ancak. Bu yüzden o oyunlardan yakın görünüm kodlarını bulup ekstra eklemek daha avantajlı. Hatta mevcut bir yakın görünümü saç ve forma rengini değiştirip 2. ve 3. oyunculara bile ekleyebiliriz. Bazı yakın görünümlerde (örneğin Schester ve Misugi) saç, ten ve forma renklerini değiştirdiğimizde birbirinden çok farklı gözüken bambaşka yakın görünümler elde edebiliyoruz. Bu açıdan kodlarını bulup aktarmak daha mantıklı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: İstediğimiz Maçlarda Komple Tüm Oyuncuların Forma Rengini Değiştirme - Yazar: Hiena 2 - 24-04-2023, Saat: 16:09

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Oyuncuların Özel Hareketlerini Bilgi Ekranında Gösterme [İstediğiniz Kadar Oyuncunun] Hiena 55 6,880 10 saat önce
Son Yorum: TsubasaJ
Aynı Şuta Sahip Oyuncuların Ofset Yerlerini Belirleyen Kodlar Hiena 33 3,651 10 saat önce
İstediğimiz Oyuncumuza Güç [Oyuncu Savurma] Özelliği Ekleme Hiena 67 10,677 10 saat önce
Yakala özelliği ile Kalecilerimize İstediğimiz maçta 4 farklı Kurtarış Ekleme bakgal 20 2,999 30-07-2026, Saat: 19:59
Son Yorum: C23
CT2 Tüm Oyunculara İstediğimiz Skili Verme bakgal 42 5,718 29-07-2026, Saat: 19:44
Son Yorum: C23

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi