*

CT2' ye Shingo Aoi Yakın Görünümünü Ekleme

Bu konu; 8 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İyi akşamlar, 

Bugün paylaşacağım konu bazı hack oyunlarında gördüğümüz Japon futbolcu Shingo Aoi yakın görünüm sahne kodları olacak. 

Link içerisinde verdiğim kodlarla Nitta yerine Shingo Aoi yakın görünümünü basit birkaç işlem ile ekleyebileceğiz. Normalde bu yakın görünümler özel programlarla eklenir. işte ben bunların kodlarını buldum ve oyuna ekledim. Tabi orijinalde tüm özel oyuncuların yakın görünümleri 4D000 gibi bölümlerde oluyor ya işte Shingo Aoi içinde 60410 ofsetinde uzunca bir yakın görünüm kod blokları var ve bu yüzden normal 60000 e kadar olan romlar üzerine ekleme yapamıyoruz. 80000 e kadar uzatılmış rom üzerinden ekleyebiliriz ki sadece yakın görünüm için gerekli olan kodları eklediğim, geri kalan kısmı orijinal hali olan nes romunu link içerisinde paylaştım.  

Gerekli bilgiler link içerisindeki dökümanda mevcut ve kodları eklediğim hazır romu da açıp Nankatsu ve Japonya'daki Nitta ile yakın görünümlü oyunculara çalım veya özel şutunu çekerek Shingo Aoi yakın görünümünü izleyebilirsiniz. 

Nitta dışında Pascal ve Sawada' ya eklediğim rom versiyonlarını da paylaştım. Gerekli diğer dökümanlar klasörü içerisindeki 2 belgeden oyuncuların yakın görünüm animasyon kodlarını ve yakın görünüm forma renklerini bularak istediğiniz oyuncuya ekleyebilirsiniz  

Not: Shingo Aoi' nin yakın görünüm resmini de ekledim. Aşağıdaki küçük resme tıklarsanız büyük ekranda yakın görünüm resmi açılacaktır.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

.rar   CT2' ye Shingo Aoi Yakın Görünümünü Ekleme.rar (Dosya Boyutu: 826.18 KB / İndirme Sayısı: 54)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
CT2' ye Shingo Aoi Yakın Görünümünü Ekleme - Yazar: Hiena 2 - 12-03-2023, Saat: 23:56

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Drive Şutu 6 Farklı Oyuncuya Farklı Sahnelerle Ekleme Hiena 20 3,607 11-08-2026, Saat: 07:08
Son Yorum: tsubasa7.asd
oyunculara şut pas çalım gibi özellikler ekleme AlphaT®.NET 86 13,177 11-08-2026, Saat: 06:55
İstediğimiz Oyuncumuza Güç [Oyuncu Savurma] Özelliği Ekleme Hiena 66 10,589 11-08-2026, Saat: 06:46
Oyunculara Özel Hareket Ekleme Hiena 131 21,750 06-08-2026, Saat: 12:57
Son Yorum: Tatuo
İstediğiniz Sayıda Oyuncuya Özel Kayma Ekleme Hiena 35 4,877 30-07-2026, Saat: 21:20
Son Yorum: C23

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: