*

Klonlama Yöntemi ile 40000 li Boş Bölümlere İstediğimiz Kadar Yeni Müzik Ekleme

Bu konu; 54 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çeviri romunuzda herhangi bir değişiklik kaydırma falan yapmanız gerekmiyor. Birebir tüm kodlarınızı aktardım.

6. sıradaki müziği ben Ninga gaiden'in nsf dosyasından bulup aktardım. Çok daha kötü durumdaydı, çok hışırtı vardı normalde ve ben kod değişiklikleri ile biraz düzelttim. E0 dan sonraki kodları değiştirdim. Mesela bir tanesi FF yaptım, bir diğerini B0 yaptım ve şuan ki en iyi durumuna getirdim. 

10. sıradaki müzikte normalde Ninja gaiden 2' nin ilk müziği ve bu normalde farklı nes oyunlarından müzik ekleme konusunda ayrı ayrı klasörlerde tek olarak bu müzikleri paylaşmıştım ya işte orada 1D3AC ofsetinde yer alıyor ve sorunsuz bir şekilde çalıyor ama bu tüm müziklerin olduğu romda ise melodinin 2. bölümünde hata oluyor. Birebir tüm kodları 1D3AC ye bile girdim ama yine aynı durum oluyor. Farklı yerlerde de denedim ama aynı sorun oluyor. Farklı müziklerin kodlarından mı etkileniyor bilmiyorum ama çözemedim bir türlü. Bunu da müziklerin kod ve ofsetlerini paylaştığım tabloda 10. müziğin sağ tarafına ekleyip müziğin 2. bölümüne hata var diye belirtmiştim. 

23. sıradaki müzikte ise dinleme bölümünde sıra ile gittiğimizde bu durum oluyor. Yani 22. müziği dinleyip ona geçince bu durum oluyor ama müzik dinleme bölümüne girip hiçbir müziğe tıklamadan direk 23. sıraya gelirseniz sorunsuz çalıyor. Maç içinde de bazı müziklerden etkilenebilir ama bazılarından etkilenmiyor. Mesela Sao paolo veya Fluminense müziği yaparsanız sorun olmayabilir ama bir başka takımda yine sorunlu çalabilir. 

80. müzikte ise bir hata yok. Hatta sizin path of victroy flag isimli hack oyununuzdan kodlarını almıştım. Hışırtı falan mı var? Oysa eğer, E9 un gösterdiği yer çok farklı bir alandaydı ve orada çok fazla kod grubu vardı ve bende müziği çok etkilemiyor diye onları eklememiştim. Kulağa kötü geliyorsa o bahsettiğim kodları da ekleyip paylaşırım tekrar.

26 ve 82 aynıymış, gözümden kaçmış. 26. müzik normalde faul müziğiydi ve faul olurken hakem düdüğü çaldığı anda o müzik çalmıyordu, 2. sıradakinde olduğu gibi diğer müziklerden etkileniyordu ve bende 26. müziği tekrar eski faul müziği yaptım ama yine aynı durum olunca müziğin kendisi ile alakası olmadığını anladım ve 82 ye zaten eklediğim o müziği 26 da tekrar eski haline getirmişim. Onun yerine farklı bir müzik ekleyip paylaşırım. 

Bu arada faul müziğinin ofsetini biliyor musunuz? Mesela maçın son 5 dakika müziği 3D1F7 ofsetinde 32 kodu olarak yer alıyor ya bunun gibi 3D000 lı bölümlerde 26.sıradaki 43 kodlu faul müziğinin ofset yerini biliyor musunuz. Yada 22000 li bölümlerde o sahnenin animasyon kodları içerisindeki yerini biliyor musunuz. Çok aradım ama bulamadım. Bulabilirsem onun yerine farklı bir müziğin kodunu girecektim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Klonlama Yöntemi ile 42000 li Boş Bölümlere İstediğimiz Kadar Yeni Müzik Ekleme - Yazar: Hiena 2 - 15-01-2023, Saat: 17:28

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Mevcut İkili Paslaşmaları Daha Fazla Sayıdaki Oyunculara Ekleme Hiena 34 6,858 25-09-2026, Saat: 09:07
Son Yorum: Abdul Qadir
İstediğiniz Sayıda Oyuncuya Özel Kayma Ekleme Hiena 37 6,320 19-09-2026, Saat: 16:50
Son Yorum: Roberto Nigel
İstediğimiz Maçlarda Komple Tüm Oyuncuların Forma Rengini Değiştirme Hiena 2 21 2,083 13-09-2026, Saat: 01:45
Son Yorum: hermannvinole
Kalecilerimize 4 Farklı Özel Kurtarış Ekleme [4 Farklı Yön Tuşuyla..] Hiena 94 16,252 11-09-2026, Saat: 02:16
Son Yorum: Zezo
Oyuncuların Özel Hareketlerini Bilgi Ekranında Gösterme [İstediğiniz Kadar Oyuncunun] Hiena 57 8,450 10-09-2026, Saat: 20:45
Son Yorum: Tsugurkan

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi