*

Captain Tsubasa Dream Team - Next Dream [TÜRKÇE]

Bu konu; 210 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
16-17

Diaz ve Hino nasıl bir ikili olacaklar merak ediyorum. İkisi de Güney Amerika tarzı futbol oynuyor. Hino, Victorino ile çok iyi anlaşıyordu ama şimdi durum farklı. Victorino hızlı top süren, çalım atan, pasa ve verkaça giren, bazen şut çeken bir oyuncu. Hino ile tamamen iyi anlaşabilen biri. Ama Diaz ona göre daha çok çalım atan ve şut çeken bir oyuncu. Birbirleriyle ikili oyunlara çalışırlarsa muazzam şeyler görebiliriz. Ancak birbirleriyle oynamadan önce ki gibi ikisi de gol odaklı düşünürlerse aralarında sorun yaşayabilirler. Mesela bir pozisyonda Hino pas beklerken Diaz kendi başına gol atmaya çalışır. Ya da Diaz kendisine pas verilmesini istiyorken Hino kendisi şut dener. Yani belki aralarında anlaşmazlıklar olabilir, ancak ikili oyunlarda uyumlu olabilirlerse durdurmak çok zor olur.

Roman Bacchus tıpkı Wakabayashi'nin rolünü üstleniyor. Genzo da Hyuga'yı ve diğer Japon oyuncuları güçlenmesi, hırslanması için onları sinirlendirecek davranışlar sergiliyordu. Şimdi de aynısını Bacchus yapıyor. Soyunma odasında Koç Garlo'ya söylediği "Açılış maçında Napoli ile karşılaşacağız, ve belki onlar Hyuga'nın içindeki kaplanı uyandıracak kadar güçlü olabilirler." sözlerinden net bir şekilde anlaşılıyor zaten.  Güzel

Bacchus ve Gentile'nin defansta ne gibi oyunlar ortaya koyacağını merak ediyorum. Napoli'nin ise defansta şu ana kadar öne çıkan bir oyuncusu olmadığı için Juventus'un bu maçı kazanacağını düşünüyorum. Gülümseme
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa Dream Team - Next Dream [TÜRKÇE] - Yazar: Karl Heinz Schneider - 05-08-2022, Saat: 19:16

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa Oyunları İndir (1,2,3,4,5 ve J) AlphaT®.NET 847 161,867 26-07-2026, Saat: 16:03
Son Yorum: angercraft
CT-2 Japonca'dan-Türkçe'ye Çeviri(By TsubasaTR.Net) Jun Misugi 1,310 122,035 26-07-2026, Saat: 15:59
Son Yorum: angercraft
Captain Tsubasa VOL2 Türkçe+Emulator(Resimli) Carpora 71 19,651 23-07-2026, Saat: 23:34
Son Yorum: Santana45
Captain Tsubasa 2 Chuan Shuo Zhi Yi - Dian Feng Zhi Zhan CT2 Hack Oyunu ozan55 1 204 23-07-2026, Saat: 13:13
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Oyunu Türkçe İndir AlphaT®.NET 130 52,388 23-07-2026, Saat: 00:21
Son Yorum: halexx

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi