*

Rise Of New champions e ne tepki verdiniz ve değdimi

Bu konu; 7 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Golden Rigth Hand(!)
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Her şeyden önce, bir Kaptan Tsubasa oyununun çıkmasına sevindim. Oyunun ise çok çok iyi olduğunu düşünüyorum ve böylesi bir Tsubasa oyununun günümüzde çıkması beni çok mutlu etti.

Oyun, çoğu kişinin de dediği gibi PES ve FIFA'ya benziyor. Ayrıca diğer çoğu CT oyunlarında yapacağımız görev sadece 1 iken (mesela SEGA'da sadece hikaye modu üzerinden gidiliyor) bu oyunda birden fazla özelliğin olması beni sevindirdi.

Hikaye modu çok güzel. İlk serideki, Ortaokul Ulusal Şampiyonasını sanki canlı canlı yaşıyor gibiyiz. Hem anime tadına hem de oyun tadına görmek çok iyi.

New Hero bölümünde ise CT evreninde kendi karakterini belirleyip maceralara giriyorsun. Bu modda çok ilgimi çekiyor.

Online maçlar yapmakta çok güzel. Kendi takımını kurma ve başkalarıyla oynama özelliği benim için çok değerli.

Bu arada RONC oyunu ilk çıktığı zaman çok popülerdi. Türkiye'de yüksek kitlesi olan kanalların bazıları da bu oyunun serisini yaptı. Ve gördüğüm kadarıyla, Tsubasa'yı ta çocukluğunda hatırlayan yaşça büyük kişiler bu oyunu satın aldı ve nostalji yaparak oynadı. Bu oyunun Kaptan Tsubasa topluluğuna büyük ses getirdiğini düşünüyorum.

...

Açıkçası bu oyunu daha önce hiç oynamadım, fakat sitelerden gelişmeleri, bilgileri vs. takip ettim ve YouTube'da biraz hem Kırmızı Kep'in hem de Onur Epik'in RONC videolarını izledim. İleride oyunu oynamayı isteyen bir CT sever olarak yorumlarım şu anlık böyle.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Rise Of New champions e ne tepki verdiniz ve değdimi - Yazar: Karl Heinz Schneider - 10-11-2021, Saat: 23:03

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa Rise Of New Champions Grafik Mod Tisbir 26 5,740 13-07-2026, Saat: 06:41
Son Yorum: drogbaglazer
CT Rise Of New Champions Turnuvası Tisbir 23 3,645 24-06-2026, Saat: 13:56
Son Yorum: Arem bey
Captain Tsubasa Rise of New Champions Türkçe Yama tilbey 14 11,612 16-06-2025, Saat: 03:06
Son Yorum: LORD
Captain Tsubasa Rise of New Champions Oyununu PC'de Joystickle Oynama tsubasa_hakan 7 6,353 13-07-2023, Saat: 01:01
Son Yorum: ufuk52
[Güncellendi]Captain Tsubasa : Rise Of New Champions New Hero Rehberi. MindlessSR 41 16,458 26-04-2023, Saat: 10:54
Son Yorum: migves

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: