*

Bir Oyuncuya İstediğiniz Kadar Maçta Forma Rengi Verme

Bu konu; 49 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : bakgal
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuda haklısın aslında. Düşündüm de mesela bir Almanya' da tüm oyuncuları özel yapmak istersek Mezza üzerinden bunu yapabiliriz. O maçta tip, forma renk, isim ve teknik kodlarını ayarlayarak sıradan olan oyuncuları farklı özel oyunculara çevirebiliriz. Özellikle isimde de mevki olayı olursa direk o maçtaki bir oyuncudan kopyalama yaparak 11 oyuncuyu da özel oyuncu yapabiliriz. Almanya' da Mezza' yı bu şekilde 2, 3, 4 ve 6 numaralı mevkiler için tüm özelliklerle kopyalayabiliriz. Genelde o gibi defans oyuncuları aynı güçlere sahip olduğu için skill kodlarını her bir mevki için girmeye bile gerek kalmaz. Yine özellikle bu forma renginde baya işe yarar.

Mesela Mezza üzerinden o maçta 4 farklı oyuncu kopyaladık ya sadece bir oyuncu olduğu için her birine takım ve mevki kodlarını gireceğiz ve bu sayede daha az alan harcayacağız ve kafa karışıklığı da olmayacak. Zira biliyorsun farklı farklı oyuncular üzerinden her birini yaptık mı her biri için 33 kadar kod kullanmış oluruz. Tek bir oyuncu olursa bu durumda her biri için 24 kodluk takım ve mevki kodları girmek yeterli olur. Özellikle birçok maçta belirli oyunculardan birkaç kopyalama olacaksa bu durumda o 10 kadar kod farkının değeri baya önemli olacaktır. Tip, skiil, teknik ve isim olaylarındaki kopyalamaları da düşünecek olursak...

Bu durumda düşündüğün gibi yapman daha iyi olacak. Bir özel oyuncu ve birde sıradan oyuncu örneği de olabilir aslında. Birde o dökümanı paylaştığın zaman bence buradaki dökümanın hemen altına veya ikisini bir klasörde bir arada vermen daha mantıklı olacaktır. Mesela ben senin eski paylaşımlarına bu yeni mevki paylaşımlarını bir arada tutuyorum ve hangi oyuncu için hangisini kullanmayı düşünürsem o döküman üzerinden çalışma yapacağım. İki alternatif yönteminde olması iyi olur bence.

Bu değindin nokta çok doğru. Bende daha önce bir özelliğe ait 2, 3 farklı bölümde bununla ilgili kodlar bulmuştum. Birçok özelliğin bu şekilde farklı ofsetlerde farklı kodları mevcut. Bazen öyle özellikler vardır ki bir ofseti ve kodları en başlarda olurken, bir kodları da en sonlarda olabiliyor.

Dediğin gibi tek bir ofsetten işlemleri yapmak yerine bununla ilgili alternatif farklı ofsetler keşfetmek ve bunları kullanmak daha akıllıca olacaktır. Mesela bir ara 38060 dan bir özellik ve birde hemen sonrasında o özellikle de bağlantılı olan 38066 dan diğer özelliği bir arada uygulamak istedim ama 1.si geçerli olmadı. Gerçi şimdiki bilgilerle artık bunlar aşılabilir ama yinede bazen böyle durumlar olabiliyor. Farklı alternatif ofsetler her zaman işe yarayacaktır.
İmza:
Bu hesap kapatılmıştır ve artık kullanılmıyor. Hiena' ya özel mesaj göndermek isterseniz yeni hesabı olan @Hiena 2 hesabına özel mesajlarınızı gönderebilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Bir Oyuncuya İstediğiniz Kadar Maçta Forma Rengi Verme - Yazar: Hiena - 08-05-2017, Saat: 22:51

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
İlk Maçtan İstediğiniz Level Değerleriyle Başlama Hiena 53 9,101 Bugün, Saat: 00:25
Son Yorum: MUSTAFA a2024
İstediğiniz Sayıda Oyuncuya Özel Kayma Ekleme Hiena 37 6,325 19-09-2026, Saat: 16:50
Son Yorum: Roberto Nigel
Kalemize Aldığımız 5. Kaleciye Seçenek Seçimi Sırasında Yakın Görünüm Verme Hiena 22 3,891 19-09-2026, Saat: 13:27
Son Yorum: Roberto Nigel
Forma Renklerini Değiştirme AlphaT®.NET 149 32,867 14-09-2026, Saat: 06:42
Son Yorum: CaptainRonaldo889
İstediğimiz Maçlarda Komple Tüm Oyuncuların Forma Rengini Değiştirme Hiena 2 21 2,086 13-09-2026, Saat: 01:45
Son Yorum: hermannvinole

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi