*

Matsuyama - Avalance Strategy [Kendi Takımımızda Uygulama]

Bu konu; 30 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Evet 20 kodu 4C işlevine sahiptir. Özellikle hex editörün ilk bölümleri de olsun birçok yerde kullanılabiliyor.

Dediğin gibi diğer konudan bunu yaptığımız zaman Tsubasa' nın Heel Lift çalımını da kaybetmiş oluyoruz. Bunda ise böyle bir sorunumuz yok.

Matsuyama' nın o hızlanma özelliğinin bende aslında birden fazla oyuncuya eklenebileceğini düşünüyorum. Tüm çalımları birden fazla oyuncuya ekleme, sonra her maçta hava rengi değiştirme, her maçta zaman süresi değiştirme ve kadro değiştirme gibi konularda olduğu gibi araya doğru kodlar girilirse birden fazla oyuncuya eklenmiş olur.

O kodları tek tek incelemek lazım aslında. Mesela ben o kodları biraz inceledim de alt kısımlarda burada verdiğim tek tek hangi oyuncularımızın hızlı koşacaklarını belirleyen oyuncu kodlarının sıralanışı orada da vardı. Hızlı koşmasını istemediğiniz oyuncu varsa burada olduğu gibi o kodları silebilirsiniz. Silebilirsiniz derken örneğin Lima' nın hızlı koşmasını istemiyorsanız 03 kod yerine herhangi bir rakip oyuncunun kodunu girebilirsiniz. Yada takımınıza aldığını bir rakip oyuncu olursa onun da hızlı koşması için gerekli oyuncu kodunu oraya girebilirsiniz.

Bu alttaki linkte bunlarla beraber yeniden düzenlediğim o paylaşıma ait dökümana ulaşabilirsiniz.

Download:
http://www.mediafire.com/file/399e6igw6g...9Fleme.doc

Bu arada arkadaşlar bir şey denemek için 3FD30 ofsetindeki B0 kodu yerine A9 kodunu girdim ve maç başlar başlamaz hiç gol yemeden Matsuyama' nın yakın görünümü çıktı ve hadi koşun kazanacağız dedi. Bu kodu girdiğimize maç bizden başladığında sadece bir kereliğine bu durum oluyor. Sonrasında mağlup duruma düşsek bile bu durum hiç olmuyor.

15 kodunu girdiğimiz zamanda top rakipten başladığı zaman Matsuyama' nın yakın görünümü çıkıyor ve bu özellik aktif oluyor.

Aslında buralardaki o kodların hepsi bir işe yarıyor. Tek tek farklı kodlar girip bunları denemek lazım. Bu sayede daha farklı şeyler bulabiliriz.
İmza:
Bu hesap kapatılmıştır ve artık kullanılmıyor. Hiena' ya özel mesaj göndermek isterseniz yeni hesabı olan @Hiena 2 hesabına özel mesajlarınızı gönderebilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Matsuyama - Avalance Strategy [Kendi Takımımızda Uygulama] - Yazar: Hiena - 18-12-2016, Saat: 20:37

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Şut çekerken kayarken ve kendi yarı sahamızda mücadeleye çıkarken rakipleri uçurma Oozora Tsubasa 23 2,735 29-07-2026, Saat: 00:21
Son Yorum: tammam
Bir Şutu Her Oyuncuya Kendi Yakın Görünümü Ekleme Hiena 86 17,419 14-07-2026, Saat: 08:46
Son Yorum: kreray
Diaz - Sinirlenme [Rakipteki Şekliyle Takımımızda Uygulama] Crazy Striker 30 3,933 13-07-2026, Saat: 22:48
Son Yorum: Arem bey
Matsuyama - Avalanche Strategy [Rakipteki Şekliyle Takımımızda Uygulama] Crazy Striker 48 9,627 30-06-2026, Saat: 02:31
Son Yorum: Tatuo
Matsuyama, Diaz ve Schneider' in Özelliklerini Her maç Farklı oyuncu da Uygulama bakgal 22 3,300 24-06-2026, Saat: 11:22
Son Yorum: Arem bey

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi