*

Captain Tsubasa 2 - Zhangjianihao Hack (V10) Türkçe Versiyon

Bu konu; 144 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hocam herşeyden önce ellerinize emeklerinize sağlık hem çeviri hem link için ,Android telefondan oynadım dediğiniz emülatör de harika. 

Yaklaşık 3 gündür oynuyorum, Brezilya rövanş maçına kadar geldim(rivaul naturezalı kısım) , yenildim ta 3 maç geri Arjantin'e attı Gülümseme 3 gündür yoğun oynadığım için ara verdim, hiç şifre ile devam etmedim bu maç için edebilirim çünkü Arjantin ile 5-6. maç falan olcak yoksa Gülümseme

Hackle ilgili ilk hoşuma giden kısımlar ilk 6 maçta ve nankatsulu 6 maç serüven lerinde final maçları öncesi son 2 maçı birinde santananın diğerinde hyuganın takımıyla da oynatması süperdi keşke dünya Kupası finallerinde de Arjantin almanya brezilyayı fransayı da bize vererek bir iki maç oynatsaymış Gülümseme , ekstra mangadan vs özel oyuncuların olması (oyunun hacksiz atari versiyonuna kıyasla) güzeldi. 

En zorlandığım kısımlar;

1-Fransa aşırı zorladı ilk oynadığımda 13-14 gibi bir skorla yenildim o derece uzatmasız birde, Pierre Napolyon  ver kaç özel şutları ve gol sürekli böyle, ne Napolyon Cannon vurdu ne Pierre slider, bi görselini göremedim o şutların Açık Ağızlı Gülümseme

2- Arjantin de aynı şekilde ilk oynadığımda 12 attılar sürekli bunlarda ver kaç ve birlikte rövaşata, sonraları nda biraz Diaz kendi tek özel yeteneklerini de gösterdi 2. 3. 4. Kez oynadıklarımda

3- Eskiden ilk atarı versiyonunda almanya daha çok zorlardı burda Müller yine iyide Snijder o kadar zorlamıyor sebebi de şu; artık genzo kaleye geçebiliyor , SGGK özel kurtarışı belli bi şansla açılıyor ve enerji yemiyor. 

Daha birçok şey var aklımda DF akai animasyonu geliyor ama kadroya gelmiyor, genzonun sadece almanya ve Brezilya maçlarında ilk 11 alınabiliyo olması garip, bence Fransa Hollanda Arjantin maçlarında da alınsa iyi olurmuş, (bu arada sanki bunların dışında 1 kez daha aldım genzoyu kadroya önceki maçlardan birinde ama bir daha almanya maçına kadar aldırmadı, hangi maçta izin vermişti genzoya net hatırlamıyorum.) bazı özel skiller bazen açık bazen kapalı (örnek: tsubasa misaki beraber rövaşata, hyuga tsubasa twin şut vole pozisyonunda) 

Bilmediğim eksik kaldığım Detaylar da varsa söylerseniz sevinirim Gülümseme başka bu tarz versiyon var mı bu oyunun? Bir kere de Brezilya hack oynamıştım sadece başka da oynadığım yok, var mı öneriniz hocam?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
Teşekkür - Yazar: Orhanlvibk - 10-02-2026, Saat: 14:33
RE: Captain Tsubasa 2 - Zhangjianihao Hack (V10) Türkçe Versiyon - Yazar: okaya72 - 28-05-2026, Saat: 23:20

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
CAPTAIN TSUBASA SEGA CD HACK darklord80 87 17,708 Dün, Saat: 06:39
Son Yorum: JetsLifee
Hack By Zhangjianihao V2(Yedekli versiyonu) Jun Misugi 229 27,888 14-08-2026, Saat: 22:40
Son Yorum: beirak88
Tsubasa Barca'da(Golden 23) Hack Jun Misugi 102 17,425 14-08-2026, Saat: 22:30
Captain Tsubasa 3 Olympic Hen (Road to 2002 x Golden 23 x Rising Sun) Hack Ronnie 92 9,059 14-08-2026, Saat: 21:44
Captain King Of Coimbra Hack Jun Misugi 159 26,699 14-08-2026, Saat: 21:37

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: