*

YAKIN GÖRÜNÜM KALDIRMA İLE İLGİLİ YARDIMA İHTİYACIM VAR

Bu konu; 5 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : serious1571
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mesele şu: Sıradan bir oyuncuya yer gösterme tekniği ile mesela babington'a örneğin carlos'un mirage şutunu eklediğimizde carlos'un yakın görünümü çıkar. Benim yardıma ihtiyacım olan konu ise bunun gibi yakın görünüm olan şutları sıradan bir oyuncuya eklediğimizde yakın görünüm olmadan çekebilmek. Yani sıradan bir oyuncu ile mirage şut çekerken yakın görünüm olmasın. Banana shot çeker gibi yani. Ama bunu yaparken de carlos kendisi şut çekerken yakın görünümü silinmesin. Bunu yapmanın bir yolu var mı? Forumda araştırma yaptım ama bu konu ile ilgili açılmış tam, düzgün ve derli toplu anlatımlı bir konuya rastlamadım. Birisi tam bunu sormuş ama bir konu linki verilerek geçiştirilmiş. O konuda da doyurucu bir anlatım yok bununla ilgili. Sadece yakın görünümü olan oyuncuların görünümlerini birbiri ile değiştirmeyi ve tamamen herkesten kaldırmayı gösteriyor. Benim istediğim o oyuncunun şutunu başka bir oyuncu ile yakın görünüm olmadan çekmek bunu yaparken de diğer oyuncunun yakın görünümüne zarar vermemek. Umarım anlatabilmişimdir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
YAKIN GÖRÜNÜM KALDIRMA İLE İLGİLİ YARDIMA İHTİYACIM VAR - Yazar: serious1571 - 17-12-2025, Saat: 00:40

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
yakın görünüm belirmeden cyclone şut kullanmak tsubasa7.asd 1 80 Bugün, Saat: 07:11
Son Yorum: Wakasimazu Ken
cyclone şutunu kullammak istiyorum tsubasanın yakın görünümü olmadan tsubasa7.asd 2 67 11-08-2026, Saat: 08:47
Son Yorum: tsubasa7.asd
İstediğimiz kadar yakın görünüm ekleme nasıl olur Galatasaray SK 1905 0 89 28-06-2026, Saat: 02:16
Son Yorum: Galatasaray SK 1905
Yakın görünüm mantığı Metza5678 3 196 16-06-2026, Saat: 23:52
Son Yorum: Jun Misugi
Yakın gornum levin44 20 1,960 29-08-2025, Saat: 10:31
Son Yorum: RONALDO-GOAT-7

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi