*

Kaptan Tsubasa Tüm Arclar Türkçe Dublaj DUYURUSU

Bu konu; 6 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Archie!
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Merhabalar, hoşbuldum teşekkür ederim.

Kendimi tanıtmam gerekirse; neredeyse 2 senedir dublaj ve edit ile uğraşan, 4-5 senedir lineart vari çizimler yapan ve çocukluğumdan beri Tsubasa ve Sonic ile ilgilenen (Sonic ile 17 ve Tsubasa ile neredeyse 6 7 sene) biri olarak seri ile alakalı bilgim ve sevdam bambaşkadır. Ekstra olarak söyleyebileceğim tek şey 18 yaşında olduğumdur.

Öncelikle içeriklerinizin çoğunu -Videolardan, yayınlara kadar- izlemişliğim var ve en çok izlediğim Türk Tsubasa kanalı Onur Epik olabilir.

Asıl meseleye gelirsek, Dublaj sahasında yapay zeka kullanan çoğu içerik üreticisi zaten bunu yazdıkları metinleri seslendirecek sesleri olmadığı için yapıyorlar. Benim amacım hem biraz kendimi göstermek, hem de eğlenirken herkesin sevebileceği şeyler çıkarmak. Çünkü ben bu işi çok seviyorum ve severek yapıyorum.

Aslında daha önce “Milenyum Dublaj” adlı bir grup ile çalıştım. Orda da Kirpi Sonic’i seslendiriyordum. O grupta yaptığımız iş, çizgi roman panellerini editleyerek sanki bir animasyonmuşcasına izleyicilere sunmaktı. Hatta bu editleri yaparken ben bütün hepsine ses efektleri koyuyordum. Aslında herşey mükemmel ilerliyordu ve çok güzel bir şekilde izleyici sayımızı arttırmıştık fakat bazı indanların güç zehirlenmesi yaşaması yüzünden beni çıkardılar ve tüm grup bundan etkilendi. Sonuç olarak, tüm grup dağıldı.

İsterseniz Milenyum Dublaj’ın Youtube kanalına göz atabilirsiniz. Grup dağıldığı için artık içerik paylaşılmada da, aboneler ve eski içerikler hala mevcut, en azından beni biraz daha tanımış olursunuz çünkü her videodan videoya kendimi daha da geliştirdim.

“Tsubasa Tüm Arclar Türkçe Dublaj” meselesine gelirsek, Arkadaşın dediği gibi bir ekip toplama olayı şuan mevcut değil çünkü aynı anda YKS ile de uğraşmaktayım. Fakat büyük ihtimal 2025 YAZ ayı panelleri kendim baştan sona Türkçe’ye çeviricem ve düzgün çıkmayan yada kötü gözüken yerlere lineart çekip, Youtube için önden kapak hazırlayacağım. Umarım bana yardım edebilecek işini bilen güzrl insanlar bana yarrım etmeyi kabul eder de ortaya efsane işler çıkarırız!

Saygılar.

Videolarımızdan biri şöyledir
https://youtu.be/O7Ea3bWGzLU?si=wy4V2oHwgCr0G4wS
Türkiye’nin Yerli Sonic’i
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Kaptan Tsubasa Tüm Arclar Türkçe Dublaj DUYURUSU - Yazar: Archie! - 20-03-2025, Saat: 00:39

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
[AKTİF] Kaptan Tsubasa Manga Okuma Sitesi - TsubasaTR.ORG AlphaT®.NET 28 8,777 23-04-2026, Saat: 23:42
Son Yorum: firfiro5566
Captain Tsubasa 2 Oyun Motoru Tamamen Çözüldü! hakki212313214123213 1 509 28-11-2025, Saat: 22:30
Son Yorum: hakki212313214123213
Captain Tsubasa TR Discord Grubu NBA01 11 4,139 18-10-2024, Saat: 19:43
Son Yorum: The Dragon
Captain Tsubasa: Oversea Fierce Fights En La Liga İçin Editör Tapates 6 1,358 26-10-2023, Saat: 21:02
Son Yorum: Hiena 2
"Captain Tsubasa İncelemeler" Kategorisi Eklenmiştir Karl Heinz Schneider 2 725 04-03-2023, Saat: 00:33
Son Yorum: Samight

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: