*

Oyunun karar verme mekanizması?

Bu konu; 7 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : cay.erdem4
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu aşağıdaki konuya bakarsan orada görsel olarak şut, pas, çalım, verkaç alanlarına dair bilgileri paylaştım. Yani sahanın belli alanlarında derken bu çok fazla noktayı belirliyor. 30' un üzerinde kod var ve bunlardan her biri sahanın belirli bir alanını belirliyor. 

Save-load sağlıklı bir çözüm yöntemi değil. Zira bununla her seferinde o sahneyi ilk defa uyguluyoruz gibi bir durum oluyor. O yüzden her save-load'da durum değişebilir. Ama genel olarak birçok kez denediğim üzere sahanın belirli noktalarında belli bir tekniği uygulama durumları var. Aynı noktadan save loadsız 3 kez faule uğradığım durumlar oldu. Bunu bilerek denedim ve her faulden sonra topu faule uğrayan oyuncuya attım, hiç hareket etmeden yine rakibe yakalandım ve 3 kez bu şekilde faul oldu. Özellikle orta sahanın bir adım sol gerisinde bu çok oluyor. Japonya'daki Nitta'nın başlangıç duruş noktasında bu çok oluyor. 

Bununla ilgili aşağıdaki konuyu inceleyebilirsin.      

Oyuncuların Tekniklerini Uyguladıkları Alanlar [Şut, Pas, Top Sürme, Verkaç] (tsubasatr.net)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
Oyunun karar verme mekanizması? - Yazar: cay.erdem4 - 09-08-2024, Saat: 21:22
RE: Oyunun karar verme mekanizması? - Yazar: Jun Misugi - 09-08-2024, Saat: 22:09
RE: Oyunun karar verme mekanizması? - Yazar: Hiena 2 - 09-08-2024, Saat: 22:16
RE: Oyunun karar verme mekanizması? - Yazar: cay.erdem4 - 10-08-2024, Saat: 22:14
RE: Oyunun karar verme mekanizması? - Yazar: Jun Misugi - 10-08-2024, Saat: 22:21
RE: Oyunun karar verme mekanizması? - Yazar: Hiena 2 - 10-08-2024, Saat: 23:22
RE: Oyunun karar verme mekanizması? - Yazar: Tsumax - 10-08-2024, Saat: 23:42
RE: Oyunun karar verme mekanizması? - Yazar: cay.erdem4 - 11-08-2024, Saat: 11:57

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi