*

Oyunun karar verme mekanizması?

Bu konu; 7 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : cay.erdem4
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bunlara dair elimizde herhangi bir veri yok. Hex editörden şutların güç değeri, oyuncu uçurması, etki değeri gibi konuları bulduk ama değindiğin konulara dair bir bilgi yok. Yani olması muhtemel bölümlerde bunlara dair kodlar yoktu. Bugüne kadar yabancı sitelerde bunlara dair bir bilgi paylaşıldığını pek görmedim. 

Bulduğumuz konular ile ilgili aşağıdaki konuya bakabilirsin. Mesela orada Tiger ve neo tiger şut vuruş alanlarına dair bilgiler var. Yine Diaz ve Matsuyama'nın sinirlenme alanları var. Sahanın hangi alanlarında faul yapılacak, pas verilecek gibi konuları da oyuncu davranışları konusunda paylaşmıştım. Bulabildiğimiz şeyleri paylaştık ama bahsettiğin konulara dair bir bilgiye vakıf olamadık. 

Genel olarak birçoğu değişken koşullarda yaşanan durumlar oluyor. Mesela bir zayıf şut, bir oyuncuyu uçurduğunda duruken; bir güçlü şut, 3-4 oyuncuyu uçurup gol olabiliyor. Bu birçok konu için geçerli. Tamamen değişken olduğu için net bir kanıya varamıyoruz.

Captain Tsubasa 2 Oyunundan İlginç Bilgiler (tsubasatr.net)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
Oyunun karar verme mekanizması? - Yazar: cay.erdem4 - 09-08-2024, Saat: 21:22
RE: Oyunun karar verme mekanizması? - Yazar: Jun Misugi - 09-08-2024, Saat: 22:09
RE: Oyunun karar verme mekanizması? - Yazar: Hiena 2 - 09-08-2024, Saat: 22:16
RE: Oyunun karar verme mekanizması? - Yazar: cay.erdem4 - 10-08-2024, Saat: 22:14
RE: Oyunun karar verme mekanizması? - Yazar: Jun Misugi - 10-08-2024, Saat: 22:21
RE: Oyunun karar verme mekanizması? - Yazar: Hiena 2 - 10-08-2024, Saat: 23:22
RE: Oyunun karar verme mekanizması? - Yazar: Tsumax - 10-08-2024, Saat: 23:42
RE: Oyunun karar verme mekanizması? - Yazar: cay.erdem4 - 11-08-2024, Saat: 11:57

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: