*

Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği

Bu konu; 232 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ScoUnk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen bu oyunu ilk defa mı oynuyorsun?

Evet.
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: Adsız_67.png]

Champs-Elysees 8 - 0 Montmartre

Goller: Napoleon(5) - Misaki(3)

Napoleon durdurulamaz bir şekilde oynadı. Kaleciyi birebirde özel çalımı ile çok rahat geçiyor.
Misaki de yeterince destek sağlayınca maç rahat geçti.
Rakip bir topu çizgiden çıkardı.
Kalecimiz çok iyiydi. İki kez sinirlenerek top çıkardı.
Bir topta da elle yakalama yaptım rahatça kurtardı.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama  markaj olayının çok işe yaradığını bende pek göremedim..bu olay hatırladım kadarıyla ct4 de daha iyiydi ama genede onda da kullanmak çokda işe yaramıyordu sanırım..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Champ-Elysees vs Montmartre

Napoleon (Edmond) - Cannon Shoot
Misaki (Innocent) - Jumping Volley
Napoleon (Innocent) - Forcible Dribble
Misaki (P)

Napoleon (Innocent) - Cannon Shoot
Napoleon (Maurice) - Kafa
Misaki (Maurice) - Overhead Kick
Schester - Şut

Champ-Elysees 7-1 Montmartre

Maç kolay geçti. İkinci yarının sonlarına doğru durum 7-0 iken Napoleon ile Cannon Shoot vurdum ancak beklemediğim şekilde kaleci çıkardı. Sonra bir daha denedim bu sefer de bir oyuncu çizgiden çıkardı. Ardından Schester'ın normal şutuyla gol yedim. Böylece maç 7-1 sonuçlandı.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Yukarı Çık Cevapla
@Karl Heinz Schneider 
Evet ne yazık ki bu oyunda 4-4-2 sistemini kaldırmışlar. Kulüp maçları neyse de özellikle Japonya'yı kontrol ederken benim açık ara favori dizilimim 4-4-2 ve bu formasyondan mahrum kalmak hala alışabildiğim bir durum değil.  Güzel

@ScoUnk 
Fark edip paylaştığın iyi olmuş, bu vesileyle hemen o kısma açıklık getirelim:

チームコマンド (Takım Komutu): Bu ekrandan takımımızın "geneline" bir komut verebiliyoruz ki bence çok güzel bir yenilik.

つうじょう (Genel): Bunda bir espri yok, normal bir şekilde oynamalarını sağlıyoruz tüm takımın.

みんなもどれ (Herkes Geriye): Ben bunu çok kullanıyorum, özellikle rakip topu kapıp savunmamızı az adamla yakaladığı zamanlarda daha fazla oyuncumuzun savunmaya dönmesini sağlıyoruz. Türkçeye uyarlarsak Allah'ını seven defansa gelsin komutu diyebiliriz buna.  Dil Çıkarma

マーク (Markaj): Bundan zaten bahsettik ve dediğim gibi ben başarılı bulmuyorum. Ayrıca gerçek hayattaki futbol ile yaptığın karşılaşmaya da kesinlikle katılıyorum. Kısacası adam adama markaj eski tip futbolda kaldı, günümüz futbolu için hiç mantıklı ve uygulanabilir durmuyor.

てきレベル (Rakip Level): Bu da çok güzel bir özellik. Bu sayede karşılaştığınız rakiplerin stat bilgilerini görebiliyorsunuz. Diyelim rakibinizi çalımlayacaksınız ve acaba Tackle stat ne durumda diye açıp bakıyorsunuz ve şayet Tackle yüksekse çalım atmak yerine Pas vermeyi daha mantıklı bulabilirsiniz. 

おわり (Çıkış):

...

Bu arada ilerleyen zamanlarda Matsuyama ve Misugi ile ilerlerken bu kısmı açarsanız sırasıyla 雪崩攻撃 (Nadare Kougeki)  Yupi ve ファーストブレーク (Fast Break) seçenekleri çıkıyor ki bence tadına doyamayacaksınız.  Güzel

Champs Elysees 6 - 2 Montmartru

[Resim: pua4pxs.png]
Schester sevdiğim bir oyuncu ve bu oyunda bir karaktere bürünmüş olması çok güzel, Super Striker'da çok silikti.  Güzel  

Bu takımla oynamayı çok seviyorum, belki ilk defa oynayanlar için Misaki ve Napoléon ikilisi garip gelebilir ama bana göre birbirlerini güzel tamamlıyorlar.

...

Bu arada ara sahneleri merak edenler varsa hatırlatayım; bu sahnelerin çevirileri daha önce yapılıp sitede paylaşıldığı için tekrar değinmiyorum burada. Maç içi sizlerin deneyimleri benim nazarımda bu etkinlikte çok daha önemli.  Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla
@Hikaru Matsuyama

Sen bahsetmişken, tekrar paylaşayım görmeyenler faydalansın.

https://tsubasatr.net/konu-captain-tsuba...neler.html

Bir de takım infoları vardı, o konuyu bulamadım.

Seçenek çevirileri için de teşekkürler.

---------------

Sıradaki maçımız benim korkulu rüyam Kapelloman ile.  Ağlama

Mexico City
1 - Ken Wakashimazu
2 - Costero
3 - Guerrero
4 - Bruno
5 - Cornelio
6 - Federico
7 - Estrada
8 - Pio
9 - Kojiro Hyuga
10 - Nicolas
11 - Mateo

Monterrey
1 - Lodge
2 - Tortilla
3 - Conchi
4 - Bao
5 - Llamita
6 - Jossini
7 - Kapelloman
8 - Orb
9 - Nash
10 - Mam
11 - Yoshitaku

---------------

@Karl Heinz Schneider 

Bu arada gördüğüm kadarıyla sen İngilizce çeviriden oynuyorsun. Eğer zamanında benim oynadığım İngilizce versiyonu ise, bir noktadan sonra çevirideki isimler saçmalamaya başlıyor. Çünkü Captain Tsubasa'yı bazı başka ülkelerde Holly e Benji diye biliyorlar. İsimleri değiştirmişler yani. Dolayısıyla özellikle Japonya Milli Takımı'nda isimler saçma sapan olacak bir yerden sonra. O isimlerin kim olduğunu zamanında çözmüştüm ben. Sana da buraya yazayım bir not defterine kaydet, lazım olacak çünkü.

Saul - Takasugi
Al - Morisaki
John - Sorimachi
Jack - Urabe
Car - Oda
Raul - Nakayama
Paul - Izawa
Eddy - Taki
Johhny - Kisugi
Rigo - Sano

Genelde kullanılan oyuncular değil ama, olsun. Sonra kim bunlar diye bocalama.
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 553 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,585 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,981 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: