*

CT2 - [4CC0 - C600 - F010 - 119C0] Boş Ofset Yaması

Bu konu; 17 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : bakgal
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Daha önce hex editör kısmında açılan bir konuydu.Orada 4CC0-C600-F010 VE 119C0 yerlerini göstermek için uzun kod blokları giriyoruz.Ben bu kod kısımlarını patch haline getirdim.Patchin çalışma mantığı diğer patchlerin çalışma mantığıyla aynıdır.Bu yama sayesinde 4CC0-C600-F010 VE 119C0 gibi kısımları kullanabiliyoruz.

Ofsetlerin yer gösterimi ve bu bölümlerle alakalı diğer bilgilere hex editör kısmında daha önce paylaşılan aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.tsubasatr.net/konu-4CC0-ve-Di...lanma.html

Dikkat ! Linkleri Gormek Icin Yorum Yazmaniz Gerekmektedir. Gereksiz Spam Mesaj Atanlar Yasaklanacaktir. Emege Saygi Gosterdiginiz Ve Anlayisiniz Icin Tesekkurler
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Nasıl yaptın bu yamayı, bir programı falan mı var?
İmza:
Bu hesap kapatılmıştır ve artık kullanılmıyor. Hiena' ya özel mesaj göndermek isterseniz yeni hesabı olan @Hiena 2 hesabına özel mesajlarınızı gönderebilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
(26-02-2017, Saat: 20:02)Hiena Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Nasıl yaptın bu yamayı, bir programı falan mı var?

Assembly programa diliyle yazdım.Programı komple hex formatına çevirdim.Diğer yama programlarıyla karşılaştırdığımda hepsi bu mantıkla oluşturuluyor.Benzerini enerji dalgalanması içinde yazdım.Paylaştım.Hack programları bölümünde o da var.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Hımm, iyiymiş. Her türlü özellik için bunu yapabilirsin sanırım? Gülümseme
İmza:
Bu hesap kapatılmıştır ve artık kullanılmıyor. Hiena' ya özel mesaj göndermek isterseniz yeni hesabı olan @Hiena 2 hesabına özel mesajlarınızı gönderebilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
(26-02-2017, Saat: 20:23)Hiena Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hımm, iyiymiş. Her türlü özellik için bunu yapabilirsin sanırım? Gülümseme

Her özellik için yazarım.Sadece gerekli ofsetler ve kodların olması lazım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Yani mesela son bulduklarımız da dahil bugüne kadar paylaşılan tüm özelliklere olur değil mi?
İmza:
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
512 Boş Ofset Yaması [Yeni] Hiena 23 1,545 26-06-2026, Saat: 19:34
Son Yorum: Arem bey
CT2 Türkçe Karakter Yaması NanoBasa 11 3,693 25-12-2025, Saat: 23:16
Son Yorum: Wolverin
boş ofset yaması Askerullah 11 1,053 28-08-2024, Saat: 16:06
Son Yorum: Ysy56

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü: