*

Kantoku'nun verdiği bilgiler ne derece doğru veya işe yarar?

Bu konu; 185 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Japonya maçını kazanmışım Japonya ile Suriye'yi ve Çin'i duman etmiştimGülümsemeEkmek almaya gidiyordum yolda yürürken diğer takıma 5 mi atsam 10 mu atsam?
onun keyfini çıkara çıkara eve geldim maç başladı o zaman takım isimlerini bilmiyoruz tabi yeşilli bir adam hyuga'nın ayağına kaydı hyuga uçtu tabi ağzım açık kalmıştı o geldi aklıma bu takımda güç özelliği var ve bizi birebirde duman ediyorlar.
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
* Close Play = Yakın Oyun
Bundan kastedilen rakibin bizi yakaladığı andaki durumlardır: Block, Kayma, Pas Kesme

Bundan kastın sadece genel anlamda yakın oyunun Block, Kayma, Pas Kesme gibi özellikleri belirttiğiydi öyle değil mi? Zira İran oyunun sistemini belirtiyorsan eğer onlar sadece kayma yaparlar.
İmza:
Bu hesap kapatılmıştır ve artık kullanılmıyor. Hiena' ya özel mesaj göndermek isterseniz yeni hesabı olan @Hiena 2 hesabına özel mesajlarınızı gönderebilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Evet aynen öyle, Ben Close Play teriminin futboldaki karşılığını açıklamak istedim sadece yoksa dediğin gibi CT'de İranlılar devamlı Tackle yaparlar. Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Bende öyle tahmin etmiştim.

Bu arada bu güç özelliği, Sovyet oyuncuları dışında G.Kore takımında da var.
İmza:
Bu hesap kapatılmıştır ve artık kullanılmıyor. Hiena' ya özel mesaj göndermek isterseniz yeni hesabı olan @Hiena 2 hesabına özel mesajlarınızı gönderebilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
[20] Kuzey Kore

[Resim: o9ljsy.png]

こうしゅの スピード が すばやいチームだ。ゴール まえ の ひくいボール を ねらいボレーシュート を よくうちこむ。ゴール まえ を かためろ。

Koushu no supiido ga subayai chiimu da。Gooru mae no hikui booru o nerai boree shuuto o yoku uchikomu。Gooru mae o katamero。

Defansta ve Ofansta hızlı bir takımdır. Kale önünde alçak hava topunu hedefleyip sıklıkla vole vururlar. Kale önünü güçlendirin.
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Takımın, Top bizdeyken ve Topla koşması 4 değer ile diğer oyunculardan 1 kademe daha yüksek. Yani hızlı bir takım gerçekten.
İmza:
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 2 Oyunundan İlginç Bilgiler Hiena 139 38,730 09-08-2024, Saat: 23:16
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa SEGA Oyunundan Bilgiler Makoto Soda 6 906 22-02-2022, Saat: 01:24
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: