*

Matsuyama Hikaru [Fan & Fun Club]

Bu konu; 74 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beni bu değerli kulübe kabul ettiği için değerli başkanıma teşekkürlerimi sunarım ^_^

Bir ara sağ gözüm seyiriyordu kendime saç bandı + takke ile göz bandı yapmıştım bakalım hachimaki yede pek uzak değilim ^_^
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Beyaz saç bandım yok ama, kolumu incittiğimde taktığım beyaz sargı bezi var o sayılır mı ? Dil Çıkarma

Olmadı bej rengi bi bant var ama beyaz olması şart galiba. Dil Çıkarma
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Beyaz şart değil ama önce istersen o sargı bezini kirliyse şayet güzelce bir temizle, malum temizlik imandandır. Güzel

Ama her şeyden önce kulübe resmi üyelik başvurusunda bulunman lazım. Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Bence çok basit. 1 makas + 1 iğne iplik ile yapılabilir. Kalın dikdörtgen bir bez keseceksiniz. sonra ikiye katlayıp dikeceksiniz. :D Bir de siyah renkli iple numaranızı işlersiniz ucuna. Tamamdır.
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
[Resim: 2ibp53n.jpg]

Gördüğünüz gibi farklı renklerde olabiliyor, hatta turkuaz renkli olanı Furano'yı anımsattığı için çok hoş olabilir.

@ScoUnk
Dediğin gibi Hachimaki yapmak son derece kolay, evde gözünüze kestirdiğiniz bir bez parçasını, özellikle annenize çaktırmadan yeterli uzunlukta olacak şekilde dikdörtgen bir biçimde kesin, ben öyle yapmıştım. Dil Çıkarma Sonrasında önemli olan tahta kalemi ile (beyaz ise beziniz, siyah renk iyi duruyor ^_^//) yazacağınız yazı.

Hani tüm bunları yaptıktan sonra yazı veya sloganda ne yazacağınızı, nasıl yazacağınızı bilemeyecek olursanız kulüp ne güne var burada gelin sorununuzu dile getirin ve hemen yardımcı olalım birbirimize. ;)
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Tertemiz zaten, çamaşır suyuna sokar beyazlatırız olmadı ya. Dil Çıkarma

2013 başvuruları bitmiş, 2014'e kaldı bizim kısmet. Ama ben yinede yazayım.

Road To 2002 Mangasında 59. bölüm olan J Altın Çağ [J Ligi Altın Çağ ? Tam hatırlamıyorum da. Güzel] kısmında, 15inci [14 müydü yoksa yanlış söylemeyeyim de] sayfada Misugi ve Matsuyama'nın mücadelesi görülür. Misugi Fly Drive Shoot ile gol atmıştır. Fakat 61. bölümün 7. sayfasında Matsuyama Long Eagle Shoot vurarak muhteşem bir cevap vermiştir, o şut gol ile sonuçlanmıştır. Yupi Bu gol ikinci yarının başında gelmiştir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Matsuyama x Galatasaray RONALDO-GOAT-7 2 238 29-05-2026, Saat: 23:55
Son Yorum: orhan06
Yalnız matsuyama fotoğrafları LEVİN7 5 218 26-01-2026, Saat: 14:20
Son Yorum: LEVİN7
CTDT Hikaru Matsuyama Remake - 2020 Home Japan Jersey ile matsuyama10 1 432 13-09-2020, Saat: 00:19
Son Yorum: Karl Heinz Schneider
Hikaru Matsuyama Çizimim :) herzem 11 4,366 01-10-2015, Saat: 20:42
Son Yorum: Jun Misugi
Karl-Heinz Schneider (Fan ve Fun Club) ジャイロメ59 23 9,102 29-08-2014, Saat: 17:16
Son Yorum: JunYusuf

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: