*

Captain Tsubasa Sega CD (1994) Tüm Gizli Takımlar ve Gizli Kadrolar (110 sayfa)

Bu konu; 1 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Doraibu
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Herkese selamlar,

Ne yazık ki en akıcı Captain Tsubasa oyunu olmasına rağmen data taraması da yapıldığında yarım olarak piyasaya sürülmüş bu oyun hakkındaki muhtemelen en kapsamlı bilgi ve belgeleri paylaşıyorum (3 belge toplam 110 sayfa). Hâli hazırda birazdan adını anacağım takımları içeren Hack'ler var; ancak, emin olmamakla beraber sanırım Dünya kupası maçlarında Portekiz ve İngiltere'ye bakarak bir maç Fransa ve bir maç Almanya'yı kontrol edeceğimiz planlanmış. Ayrıca, Misaki ile Napoleon'un bulunduğu iki kişilik bir takım kodu, ve aynı oyunun başındaki Tsubasa'nın Wakabayashi'ye meydan okuduğu kısım gibi tek kişilik Schneider takım kodu mevcut. 

Diğer paylaşımlardan farklı olarak Mihara Chuo, Teiwa Koko, Toho Koko, Hamburg, Bayern, Polonya, Portekiz, İtalya, Uruguay, İngiltere, Arjantin, Fransa ve Almanya takımlarının kadroları mevcut. Özel hareketler yine ayrı bir belgede. 

.docx   Captain_Tsubasa_MegaCD_Oyun_Verisi_Katalogu.docx (Dosya Boyutu: 98.93 KB / İndirme Sayısı: 3)

.docx   Captain_Tsubasa_MegaCD_Ozel_Hareketli_Oyuncular_ID_Listesi.docx (Dosya Boyutu: 66.42 KB / İndirme Sayısı: 2)

.docx   Captain_Tsubasa_MegaCD_Tum_Takimlar_ve_Kadrolar_Yerel_Latin.docx (Dosya Boyutu: 120.42 KB / İndirme Sayısı: 2)
Yukarı Çık Cevapla
Aleyküm Selam

Sega cd oyunu gerek grafikleri gerek oynanışı itibariyle serinin belki de en sevilen oyunu olan CT2ye çok benzeyen bir oyun ve ben sega cd'nin emülatörlerini pek sevmedim o yüzden pspye yüklemiştim hala arada açar oynarım

yakın zamanda bir kitapçık paylaşımı da vardı senin paylaşımların da çok güzel oldu eline sağlık

Acaba bahsettiğin bu gizli şeyleri hex kodlarını bilsek açabilir miyiz diye düşünmeye başladım

+rep
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow (1996) (PlayStation) Takım Kadroları ScoUnk 3 776 12-09-2021, Saat: 21:22
Son Yorum: ScoUnk
Captain Tsubasa (1994) (SEGA MEGA-CD) Takım Kadroları ScoUnk 4 877 21-08-2021, Saat: 15:03
Son Yorum: ScoUnk
CT4 Allstar da seçtiğiniz takımlar ve sevdiğiniz oyuncular kamisori37 7 2,117 22-08-2017, Saat: 23:09
Son Yorum: Tsumax
Captan tsubasa ougon sedai no chosen quasar84 2 1,909 21-08-2017, Saat: 23:39
Son Yorum: quasar84
CT2 Tsubasa & Misaki vs Diaz & Pascal ? Claudio Meon 2 1,298 20-04-2017, Saat: 08:10
Son Yorum: Owari da

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi