*

Kaptan Tsubasa Tüm Arclar Türkçe Dublaj DUYURUSU

Bu konu; 6 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Archie!
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Selamlar hepinize!

Bildiğiniz gibi şu ana kadar kimse Tsubasa ile alakalı Türkçe dublaj işine girmedi. (Manga Edit Dublajı) Bende önceden çalıştığım bir ekipten gelen deneyimlerimle size büyük ihtimal 2025 yazında üstüne çalışmaya başlayacağım “Kaptan Tsubasa Tüm Arclar Türkçe Dublaj” serisine ait kendi çizdiğim (Re-draw) kapağı paylaşmak istedim.

Şuan bir ekip oluşturmaya çalışmıyorum fakat ilerki zamanlarda Seslendirme Sanatçılığı, Çizerlik ve Editörlük yapmış kişiler ile iş yapıp, Tsubasayı Türkiye’de daha da popüler yapmayı amaçlıyorum. 

Şimdiden desteğiniz için teşekkürler! Açık Ağızlı Gülümseme 

Türkiye’nin Yerli Sonic’i
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Merhaba Sitemize hoşgeldin

Kendini biraz daha tanıtabilir misin?

Rising Sun Mangası hala devam ediyor kara kalem de olsa dublajı yapay zeka ile ekliyorsan duyguları yansıtması gerektiği yerde maalesef çok başarılı değil kendin yapacaksan o da uzmanlık istiyor

Captain Tsubasa serisi ülkemizde sandığından çok da fazla popüler sorun şu ki Takahashi artık emekli gibi takılıyor ve pek bir şey üretmiyor hele ki böyle bir tüketim çağında bu kadar az içerik ister istemez çok rağbet görmüyor
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Merhaba Onur abi. Eğer hatırlarsan ben sana birkaç ay önce bir canlı yayınında bu ''Kaptan Tsubasa Tüm Arclar Türkçe Dublaj'' planımızdan bahsetmiştim. Sende Misugi'yi seslendirenileceğini belirtmiştin. Bu planı ancak yürürlüğe sokabildik. Archie'nin de belirttiği gibi yakın zamanda başlamayı planlıyoruz. İkimizde daha önce bir ekipte çalıştık. Özellikle Archie'nin bu konuda benden daha fazla tecrübesi var. Şimdilik bir ekip toplamaya çalışıyoruz. Ve ekibimize ilk katılmak isteyen kişi de sensin  Yupi
Yukarı Çık Cevapla
Merhabalar, hoşbuldum teşekkür ederim.

Kendimi tanıtmam gerekirse; neredeyse 2 senedir dublaj ve edit ile uğraşan, 4-5 senedir lineart vari çizimler yapan ve çocukluğumdan beri Tsubasa ve Sonic ile ilgilenen (Sonic ile 17 ve Tsubasa ile neredeyse 6 7 sene) biri olarak seri ile alakalı bilgim ve sevdam bambaşkadır. Ekstra olarak söyleyebileceğim tek şey 18 yaşında olduğumdur.

Öncelikle içeriklerinizin çoğunu -Videolardan, yayınlara kadar- izlemişliğim var ve en çok izlediğim Türk Tsubasa kanalı Onur Epik olabilir.

Asıl meseleye gelirsek, Dublaj sahasında yapay zeka kullanan çoğu içerik üreticisi zaten bunu yazdıkları metinleri seslendirecek sesleri olmadığı için yapıyorlar. Benim amacım hem biraz kendimi göstermek, hem de eğlenirken herkesin sevebileceği şeyler çıkarmak. Çünkü ben bu işi çok seviyorum ve severek yapıyorum.

Aslında daha önce “Milenyum Dublaj” adlı bir grup ile çalıştım. Orda da Kirpi Sonic’i seslendiriyordum. O grupta yaptığımız iş, çizgi roman panellerini editleyerek sanki bir animasyonmuşcasına izleyicilere sunmaktı. Hatta bu editleri yaparken ben bütün hepsine ses efektleri koyuyordum. Aslında herşey mükemmel ilerliyordu ve çok güzel bir şekilde izleyici sayımızı arttırmıştık fakat bazı indanların güç zehirlenmesi yaşaması yüzünden beni çıkardılar ve tüm grup bundan etkilendi. Sonuç olarak, tüm grup dağıldı.

İsterseniz Milenyum Dublaj’ın Youtube kanalına göz atabilirsiniz. Grup dağıldığı için artık içerik paylaşılmada da, aboneler ve eski içerikler hala mevcut, en azından beni biraz daha tanımış olursunuz çünkü her videodan videoya kendimi daha da geliştirdim.

“Tsubasa Tüm Arclar Türkçe Dublaj” meselesine gelirsek, Arkadaşın dediği gibi bir ekip toplama olayı şuan mevcut değil çünkü aynı anda YKS ile de uğraşmaktayım. Fakat büyük ihtimal 2025 YAZ ayı panelleri kendim baştan sona Türkçe’ye çeviricem ve düzgün çıkmayan yada kötü gözüken yerlere lineart çekip, Youtube için önden kapak hazırlayacağım. Umarım bana yardım edebilecek işini bilen güzrl insanlar bana yarrım etmeyi kabul eder de ortaya efsane işler çıkarırız!

Saygılar.

Videolarımızdan biri şöyledir
https://youtu.be/O7Ea3bWGzLU?si=wy4V2oHwgCr0G4wS
Türkiye’nin Yerli Sonic’i
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Archie!

Yazın baya siyah görünüyor okuması için farklı bir renk seçebilir ya da gelişmiş düzenle'den tüm biçimlendirmeyi temizle'yi kullanabilirsin

İzlediğin için Teşekkürler.Sanırım bir Tsubasa canlı yayında muhabbeti geçmişti dublaj mevzusunun ben de Misugi'yi seslendiririm demiştim lafımın arkasındayım

Bir işi Sevmek ve tutkulu olmak güzel

Grubun dağılması konusunda hayırlısı olsun

Videoyu izledim sesin genç ve enerjik geliyor güzel

Sınavlarında başarılar

Captain Tsubasa Manga dublajı daha önce yapılmamış güzel bir içerik fikri bunu yapmak için elbette ekibe ve belki de ekip kadar önemlisi seslendireceğin karakterlerin analizini iyi yapman gerekli

Misal Misugi

Misugi futbola çok bağlı aynı zamanda taktiksel zekası ile öne çıkan bir karakter çok konuşmayan ama sınırları aşılınca da buna fiziksel tepkiler verebilen de bir karakter(Yayoi'ye attığı tokat) ya da J serisinde Tsubasa'ya yapıştırıyor kendine gel diye
Daha sonra milli takım oyunculuğu ve koçluğunu da aynı anda götürüyor

Yani oyuncuların karakterlerini analiz etmelisin
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Katılmak isterim doğrusu editleme yeteneğim vardır
Rugby,handball,ne isterseniz olsun.Sporu kendiniz seçeceksiniz,eğer bu sahayı istiyorsanız,Bana bir gol atın da göreyim hadi!

Genzo Wakabayashi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
[AKTİF] Kaptan Tsubasa Manga Okuma Sitesi - TsubasaTR.ORG AlphaT®.NET 28 8,761 23-04-2026, Saat: 23:42
Son Yorum: firfiro5566
Captain Tsubasa 2 Oyun Motoru Tamamen Çözüldü! hakki212313214123213 1 508 28-11-2025, Saat: 22:30
Son Yorum: hakki212313214123213
Captain Tsubasa TR Discord Grubu NBA01 11 4,138 18-10-2024, Saat: 19:43
Son Yorum: The Dragon
Captain Tsubasa: Oversea Fierce Fights En La Liga İçin Editör Tapates 6 1,354 26-10-2023, Saat: 21:02
Son Yorum: Hiena 2
"Captain Tsubasa İncelemeler" Kategorisi Eklenmiştir Karl Heinz Schneider 2 721 04-03-2023, Saat: 00:33
Son Yorum: Samight

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: