*

CT2 de İstediğimiz Oyuncuya Counter Şut Ekleme

Bu konu; 46 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arkadaşlar, Hyuga' ya Counter şut vurmadan önce koşma sahnesini ekledim. Bu şekilde daha gerçekçi bir sahne olmuş oldu. Linkteki hazır romda bu koşma sahnesi mevcut, Hyuga'ya karşı şut çekip deneyebilirsiniz. Ayrıca döküman içerisine de bu koşma sahnesinin kodlarını ekledim. 

Paylaşım mesajımdaki linkten indirebilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
teşekürler
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2 Aslında Abi Zhangjianihao oyununda Sho Shunko Counter Shot vurunca Ejderha çıkıyor

CT2 oyununda böyle bişey olsaydı Efsane olurdu
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Orijinal oyunda sadece perdelere ve bazı şutlarda arka planın kırmızı olmasına odaklanmışlar. Halbuki Tiger şutta kaplan, Drive şutta anka kuşu, eagle şutta kartal, hayabusa şutta şahin gibi görüntüler olsaydı daha iyi olurdu. O dönem için olsa da yine de ellerindeki teknolojiye rağmen oyunda, bu ve özel oyuncu sayısının azlığı gibi konular oyunun eksiklerinden başlıcalarıydı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2 Evet Abi
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2 geçen ct 3 de fire drive şutu vurmayı denedim counter shottan daha zor vuruluyor onu anladım drive tiger bu kadar zor gelmedi bana all star modunda 10 oyucuyuda özel vuruşu vardı nafile en az 30 şut çektim anca öyle geldi ama counter shot kadar zevkli değil counter shot başka
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Drive Şutu 6 Farklı Oyuncuya Farklı Sahnelerle Ekleme Hiena 20 3,609 11-08-2026, Saat: 07:08
Son Yorum: tsubasa7.asd
oyunculara şut pas çalım gibi özellikler ekleme AlphaT®.NET 86 13,178 11-08-2026, Saat: 06:55
İstediğimiz Oyuncumuza Güç [Oyuncu Savurma] Özelliği Ekleme Hiena 66 10,594 11-08-2026, Saat: 06:46
Oyunculara Özel Hareket Ekleme Hiena 131 21,750 06-08-2026, Saat: 12:57
Son Yorum: Tatuo
İstediğiniz Sayıda Oyuncuya Özel Kayma Ekleme Hiena 35 4,920 30-07-2026, Saat: 21:20
Son Yorum: C23

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: