*

Peak Battle Zhangjianihao Hacke Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü

Bu konu; 75 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anladım. Ben uygun bir zamanda bu oyunu da Türkçeye çevireceğim. Bunu yaparken sırayla tüm maçları kontrol edeceğim ve bu senaryoları da galibiyet-mağlubiyet ve skor durumları ile denerim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2 Şimdiden kolay gelsin Abi Gülümseme
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Yukarı Çık Cevapla
Selamlar.bu hackdeki tüm oyuncuların özel hareketlerini çevirdim.diğer dokumanlardada bazı değişikliklerim oldu.
Maç için takım isimlerinide ekledim. dokumanların güncel hali aşağıdaki rardadır.

Ek Dosyalar
.zip   Captain Tsubasa 2 Peak of Battle by Zhangjianihao .zip (Dosya Boyutu: 7.47 MB / İndirme Sayısı: 17)
Yukarı Çık Cevapla
eline sağlık @bakgal

Ofsayt'ı sağlayan kodları bulabilecek miyiz?
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
bu hackde ofsayt yoktu.diğer v10 hackinden farklı olarak çok fazla maç ve animasyon var.jairo, roberto ve all star maçları var.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Maçlar daha zordu Misaki Kisugi Ve Taki'nin vurdukları şut bile var çok farklı takım

yönetebiliyoruz Musashi Furano Flamengo Santos Palmeiras Toho gibi kulüpler vardı ALL S. Maçları oynaması keyifli olmuş Gülümseme
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
CT2 Oyuna Ekstra Yakın görünüm ve Animasyon Ekleme[Efsane Paylaşım] bakgal 95 10,884 03-07-2026, Saat: 21:23
Son Yorum: master0
Ara Sahne Editleme (Beklenen Paylaşım - Detaylı) ジャイロメ59 46 8,414 01-07-2026, Saat: 18:50
Son Yorum: kabihabertzabi31
CT2 Müzik Yazmak/Kodlamak![Efsane Paylaşım!] ジャイロメ59 34 3,775 25-06-2026, Saat: 17:32
Son Yorum: lleknwn_
7E010-80000 arasını ve Oyundaki Tüm Boş Bölümleri Kullanma[Efsane Paylaşım] bakgal 45 5,339 09-05-2026, Saat: 01:59
Son Yorum: AteoGoleando13
Animasyon Yapı Kodları[EFSANE PAYLAŞIM!] ジャイロメ59 37 4,871 31-03-2026, Saat: 17:19
Son Yorum: Tatuo

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: