*

Peak Battle Zhangjianihao Hacke Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü

Bu konu; 75 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ustad bu değerler normal zor vb durumlarda değişmiyormu acaba. Bu versiyonda da zor kolay olayı vardı benim bildiğim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Tsumax

Bu oyunda zorluk seviyesi de ofsaytta yok. Zaten açılışta öyle bir menüde yok.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Rakip takımların ve bazı gizli maçların kadrosunu buldum.güncel hali aşağıdaki 2 dokuman.Bazı hidden maçlar var offsetlerde.şifresi ve hangi senaryoda tetiklendiğini bilgisini tam bilmiyorum.2-3 kere bitirdim bu oyunu.denk gelmedi hiç.

Ek Dosyalar
.doc   Rakip Takım Kadroları.doc (Dosya Boyutu: 699.5 KB / İndirme Sayısı: 5)
.doc   Takım Kadrolarımız.doc (Dosya Boyutu: 307.5 KB / İndirme Sayısı: 8)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@bakgal

Eline sağlık. Güzel bir şekilde hazırlamışsın. 

Bende şimdi V10 versiyonunda rakip takım kadrolarını hazırlıyordum ve neredeyse bitti. Birazdan paylaşırım. Sonra Peak battle' deki rakip kadrolara bakacaktım ama sen halletmişsin bile.   

Bizim takım kadrolarında, önceki paylaşımına göre bir ekleme var mı diye baktım ve Brezilya gençlik kadrosu var be önceki dökümanda yoktu. Onu, senin adına paylaştım ve şimdi bu takım kadrolarımızın olduğu linki yeni döküman ile güncellerim. Dökümanın altına senin tarafından bulunduğunu da yazdım. Rakip takım kadrolarının dökümanına da senin ismini yazıp paylaşırım. 

Bu arada senin geçen bahsettiğin Wakabayashi' li Allstar kadrosunu senaryoda görebilmek için bazı denemeler yaptım ama bu maç oyun bitene kadar çıkmadı. Gliabiyet - beraberlik - yenilgi durumunda da bu maça geçmiyor. Sanırım V10 versiyonundaki gibi skor durumuna benzer sonuçlarla açılan gizli sahnelerden sonra bu maça geçiyor. Sao paulo - Japonya maçında 2.yarının son 15 dakikasında 2 farkla geride olduğumuzda ve ardından gol attıktan sonra Shingo Aoi sahnesinin devreye girmesiyle bağlantılı olarak Suriye maçından sonra Tayland maçına geçmesi gibi bir durum olabilir. 

Hele bakalım oyunun konularını çözdükçe ve Türkçeye çevirdikçe oyuna daha fazla hakim olabiliriz ve belki o zaman bu kadronun maçını da açtırabiliriz. 

Tekrar teşekkür ederim. Elien sağlık.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Arkadaşlar, oyundaki 2. paylaşım olarak Rakip takım kadrolarının linkini ekledim. 06.10.2024 tarihli alttaki 2.linkten indirebilirsin. 

Bu arada paylaşım sahibi @bakgal arkadaşımız oluyor. 2.konuda ondan geldi. Çok hızlı ve konuları çok çabuk bir şekilde çözüyor. 

Kendisine bu güzel paylaşımı için teşekkür ederim.  Gülümseme

Not: 1.linkteki takım kadrolarımız dökümanı da güncellendi. @bakgal arkadaşımız ona yeni takım kadrolarını ekledi. Brezilya gençlik takımı kadrosu sonradan bulunup eklendi. O yüzden bunu da tekrar indirebilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
thank you
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
CT2 Oyuna Ekstra Yakın görünüm ve Animasyon Ekleme[Efsane Paylaşım] bakgal 95 10,647 03-07-2026, Saat: 21:23
Son Yorum: master0
Ara Sahne Editleme (Beklenen Paylaşım - Detaylı) ジャイロメ59 46 8,411 01-07-2026, Saat: 18:50
Son Yorum: kabihabertzabi31
CT2 Müzik Yazmak/Kodlamak![Efsane Paylaşım!] ジャイロメ59 34 3,774 25-06-2026, Saat: 17:32
Son Yorum: lleknwn_
7E010-80000 arasını ve Oyundaki Tüm Boş Bölümleri Kullanma[Efsane Paylaşım] bakgal 45 5,255 09-05-2026, Saat: 01:59
Son Yorum: AteoGoleando13
Animasyon Yapı Kodları[EFSANE PAYLAŞIM!] ジャイロメ59 37 4,870 31-03-2026, Saat: 17:19
Son Yorum: Tatuo

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi