*

Captain Tsubasa 2 - Zhangjianihao Hack (V10) Türkçe Versiyon

Bu konu; 144 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Hiena 2  bu oyunu telefonda oynamak için de adamlar bir yolunu bulmuş  keşke bizde Shin Süper Striker Final Evolution 2023 version War Of The giants hacklerini telefonda oynamanın bir yolunu bulsak keşke umarım bir gün buluruz
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Ysy56

Herhangi bir yolunu bulmamışlar; bütün hack oyunları telefonda oynanabiliyor zaten. Bu oyunun tüm versiyonları da telefonda oynanabiliyor. 

Bizim bu son kapsamlı hack oyunlarında biz, birçok özelliği çoğaltma kodlarını kullanınca telefon ve bazı Pc emulatörleri bunu bizim oyunlarda hata olarak algılıyor. Her maçta forma rengi değiştirme, oyuncu tipi değiştirme, isim değiştirme gibi birçok özelliği bu şekilde çoğaltma işlemimizden kaynaklı bu durum oluyor. 

Diyeceksiniz ki bu oyunda da bu şekilde her maçta kopya özellikler var, bunda neden problem olmuyor diyebilirsiniz. 

Bunun nedeni de onların bunu program ile eklemesi, bizim ise kodlarla yapmamız ve farklı bir şekilde yapmamızdan kaynaklanıyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2 evet anladım Abi söylediğin için sağol
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Yukarı Çık Cevapla
@Ysy56  bu hackin çogu kodunu çözersek war of giants bu versiyonda oynanabilir.Böylece telefonda da oynamış oluruz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2 tebrik ederim, harika bir katkı verdin gene tsubasa dünyasına, eline emeğine sağlık.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Ysy56 - @Tsumax

Bu oyundaki klonlama özelliklerinin kodlarını bulup onları kendi kullandığımız klonlama özellikleri yerine oyunlarımıza uygularsak yine olur ve telefonda oynanabilir. Yani bizim kullandığımız her maçta forma rengi, isim, oyuncu tipi gibi konuları bizim yöntemle değil de onların programla eklediği yöntemle kodlarını bulup oyunlarımıza eklersek bu şekilde telefonda oynanabilir. Bu oyundaki o özelliklerin kodlarını bulduktan sonra kendi oyunlarımda benim kullandığım kod yöntemleri yerine bunları girip denerim. Telefonda çalışana kadar tüm özelliklerin kodlarını sırayla denerim.     

@Snake10

Teşekkür ederim ve keyifli oyunlar dilerim.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
CAPTAIN TSUBASA SEGA CD HACK darklord80 87 17,712 Dün, Saat: 06:39
Son Yorum: JetsLifee
Hack By Zhangjianihao V2(Yedekli versiyonu) Jun Misugi 229 28,308 14-08-2026, Saat: 22:40
Son Yorum: beirak88
Tsubasa Barca'da(Golden 23) Hack Jun Misugi 102 17,689 14-08-2026, Saat: 22:30
Captain Tsubasa 3 Olympic Hen (Road to 2002 x Golden 23 x Rising Sun) Hack Ronnie 92 9,136 14-08-2026, Saat: 21:44
Captain King Of Coimbra Hack Jun Misugi 159 26,921 14-08-2026, Saat: 21:37

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: