*

Captain Tsubasa 2 - Zhangjianihao Hack (V10) Türkçe Versiyon

Bu konu; 144 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Abi çevirisini yaptığın hack de rio cup final maçında bir ara sahne tekillendi de 2 0 öndeydim abi Carlos kızdı ona pas atıldı tutanadım sonra bu benim drive şutum diye bir cümle kurdu orada bi ara sahne girdi ama orada ne oldu anlamadım çevirisi yoktu en zor mod da ofsayt modu da açık 2 1 oldu sonra gaza geldim maçı 6 2 kazandım abi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
video çekmek benim için aşırı derecede anlık heves gibi bir şey o sıralar sadece ct oynuyordum ve video çekmek sarıyordu şimdi fmye sardım ct açıp bakmıyorum pek  Güzel
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2

Eline koluna sağlık abi.
Çok büyük bir emek harcadın ve eksiksiz bir şekilde çeviriyi tamamladın.
Artık daha fazla keyif alarak oynayacağız.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Ferhat2525

Hayır, bilgim yoktu. O, gizli sahnelerden biri olabilir. Gizli sahnelere dair 8 madde vardı ve bunları daymoe isimli hacker Çince olarak sitesinde paylaşmış ve bizim sitede V10 konusuna mesaj yazıp bu gizli sahnelere dair sitesindeki text dosyasının linkini vermişti. Ben oradan o bilgileri alıp Çin' ceden Türkçeye çevirdim. Orada bu sahne ile ilgili bilgiler vardı ama anlaşılmıyordu. Tsubasa düz bir şut gönderdi, Sintana (Santana) kızdı gibi bir şeyler yazıyordu ama bu Tsubasa'nın, Carlos'un topu yukarı atıp süzüldüğü şut sahnesini kopyalama bilgisi oluyor. Bu bahsettiğin Carlos'un sinirlenip yeni şut çekme sahnesine dair bir bilgi yoktu. Buna dair daha önce bir bilgi olmadığı bundan haberim yoktu. 

Buna bakarım ve varsa böyle bir sahne çevirip linki güncellerim. Buraya da bunu belirten mesaj yazarım.

Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. 

@Makoto Soda

Sağol. 

Senin de oyuncu isimleri ve teknikler konusunda baya yardımın oldu. Bunun için tekrar teşekkür ederim.   

Keyifli oyunlar dilerim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Umarım bazı işe yarar kodları bulup paylaşırsın canım abim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Arkadaşlar, 

Oyunu güncelledim. Ferhat arkadaşımızın Flamengo maçını oynarken fark etmesi ile yeni çevrilmemiş bir gizli sahneyi öğrenmiş olduk ve onun bu konudaki geri bildirimi ile bu gizli sahneyi açıp çevirdim. 

Sao Paulo - Flamengo maçında 1 veya 2 farkla öne geçtiğimizde Carlos Santana sinirleniyor ve Glider Drive şut isimli yeni bir şut kullanıyor ve bu şut sırasında Tsubasa'nın bazı konuşma sahneleri devreye giriyor ve ardından Roberto bir şeyler söylüyor. Bu diyaloglardan sonra şut kalemize gidiyor. 

Tabii Carlos her zaman sinirlenmeyebilir ve sinirlense bile bazen arada Mirage şut vurabilir. Bu sahneyi görmek için Carlos’a atıp save alarak Drive şut vurması için denemeler yapabilirsiniz. Bazen de bizim golümüzden sonra sinirlenme sahnesi çıkmadan bu şutu vuruyor

Bu sahneyi daha önce görmediğim için çevirememiştim. Buna dair hiçbir yerde bir paylaşım da olmadığı için bunu bilmiyordum. Şimdi çevirdim ve bu gizli sahnelere dair bilgileri gizli sahne belgesine de ekledim. Bu yüzden linki yeniledim. Daha önce indiren arkadaşlar tekrar indirip o maçta bu sahneyi deneyebilirler.

@Ferhat2525 

Geri bildirimin için teşekkür ederim. Sende şimdi indirip çevirisi yapılmadığı için bir şey anlamadığın o sahneyi tekrar deneyebilir ve oradaki diyaloglara bakabilirsin. 

@Robert lewandowski

Bir-iki güne önemli özelliklerin kodlarını araştırıp sizlerle paylaşırım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
CAPTAIN TSUBASA SEGA CD HACK darklord80 87 17,712 Dün, Saat: 06:39
Son Yorum: JetsLifee
Hack By Zhangjianihao V2(Yedekli versiyonu) Jun Misugi 229 28,308 14-08-2026, Saat: 22:40
Son Yorum: beirak88
Tsubasa Barca'da(Golden 23) Hack Jun Misugi 102 17,689 14-08-2026, Saat: 22:30
Captain Tsubasa 3 Olympic Hen (Road to 2002 x Golden 23 x Rising Sun) Hack Ronnie 92 9,136 14-08-2026, Saat: 21:44
Captain King Of Coimbra Hack Jun Misugi 159 26,921 14-08-2026, Saat: 21:37

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: