*

Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10 Türkçe Bölüm 10

Bu konu; 37 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Jun Misugi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@AlphaT®.NET Aynen Baya uğraştık sonunda başardık   Dil Çıkarma
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@AlphaT®.NET

Evet, çok basit olan bu konuyu gereksiz yere zorlaştırıp karmaşık bir hale getirerek bunu yapmış olabilirsiniz.  Dil Çıkarma
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Oozora Tsubasa
Her gün canlı yayın akşam 5-7 gibi başlıyor duruma göre buyur gel

@Hiena 2
Türkçe çeviriyi paylaşırken metin belgesini de düzenleyelim orjinaline dokunmadan altına Türkçe olarak tetiklenen sahnelere nasıl göreceklerini de paylaşalım.
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Jun Misugi

Bende o şekilde düşünüyordum zaten ve belgeyi öyle düzenlemiştim. Tüm gizli sahneleri açıklayıcı bir şekilde belgeye ekledim. 

Bu arada son kontrolleri yaparken ilk maçtan son maça kadar tüm maçlarda sırayla berabere kalarak ve mağlup bitirerek yeni çevrilmemiş bir sahne var mı diye baktım ve bir - iki sahneyi de öyle çevirdim. 
Tabii Suriye'ye yenildim ve ardından zaman ve gol hilesi ile 5-4 yendim ve yendiğimde Tayland maçına geçti. Normalde bu maçı sadece şifre ile açabiliyoruz ama bu durum ile beraber Tayland maçına geçiş yaptı. Ya Suriye'ye bir kez yenilip yendikten sonra bu maça geçiyor, yada bir farkla kazandığımızda geçiyor. Bunu not aldım ve şuan çevirdiğim son bir-iki sahneden sonra Tayland maçına geçişi sağlayan durum ne ise onu da o gizli sahneler belgesine ekleyip paylaşırım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Hiena 2 Abi Emeğine Yüreğine Sağlık Abi Peki Abi Bir Sorum Olucak Çeviriyi Paylaşırken Maçların Şifrelerini de Paylaşacakmısın?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2
Harika,Keşke çinliler biraz daha net ingilizce yazsalardı da bu kadar uğraşmasaydık

İlginç.Gerçi Suriye'ye yenilmek de kolay değil böyle bir takımın varken.Orjinal oyunda Vasco Da Gama maçında da berabere kalınca bir daha oynuyorduk acaba RJ7 maçı da böyle midir?

Bu hack bizi şaşırtmaya devam ediyor.

Bu arada her gün soruyorlar hack ne zaman paylaşılacak diye
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Flamengo-Palmeiras:Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao(V4.6) Jun Misugi 13 2,328 14-08-2026, Saat: 21:52
Son Yorum: beirak88
CT2 Return of the Legend hack by Ysy56 LegendT. vs Brezilya Ysy56 2 110 14-08-2026, Saat: 21:22
Son Yorum: beirak88
Captain Tsubasa 2 Who To Fight Jun Misugi 41 3,288 12-08-2026, Saat: 08:33
Son Yorum: CHACO.GAME
CT2 Heroes by Heroy (Hack) Gameplay video Ysy56 0 102 27-07-2026, Saat: 13:21
Son Yorum: Ysy56
Ney vs Riberio Palmeiras Corinthias Who is the better captain? Jun Misugi 3 383 24-07-2026, Saat: 17:37
Son Yorum: Uzman1010

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: