*

Captain Tsubasa 3 - %100 Türkçe Çeviri (Kırmızı Kep)

Bu konu; 27 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Kırmızı Kep
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teşekkür ederim. Aynen dediğin gibi, karakterleri özellikle HEX editörde görünecek şekilde ayarladım ki ilerleyen zamanlarda daha kolay çalışmalar yapılabilsin. Umarım çalışma yapacak arkadaşların işine yarayacaktır bu rom.

Hikaye konusuna gelince, ben oynarken de Hikaru Matsuyama'nın dökümanında olmayan bazı sahnelere denk geldim. Onlar çevrildi. Denk gelmediğim ama oyunda çıkabilecek bazı senaryolar da vardı. Onları da çevirdim ama hala hatalarla karşılaşabiliriz. Onları da geri bildirimle düzenleyeceğim.

İyi oyunlar.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Çeviri işi zor bir iştir ve baya zaman alır. Senin bu kadar kısa sürede bunu başarman taktire şayan. Ki bildiğim kadarıyla hex editör programını bu oyunla beraber ilk defa kullanıyorsun. Buna rağmen bu kadar kısa sürede bunu başarmışsın.  Gülümseme

2009 yılında oyunu bitirmiştim ve sonra bir daha oynamadım. Birçok şeyi de unutmuştum ve senin videolarında bunları tekrar hatırladım. Tabii o zamanlar birçok şeyi de anlamadan oyunu oynamıştım. Şimdi bu sayede tekrar baştan başlayarak oyunu yeniden deneyimleyebilirim zira anlayacağımız şekilde olduğu zaman oynamak için daha istekli oluyoruz. 

Bununla beraber Hex editör kullanımında kendini baya geliştirmişsindir ve dilersen bu oyun veya CT2 üzerine istediğin senaryolar ile hack oyunları da yapabilirsin. Kendi elinden çıkmış bir çalışma senin içinde izleyicilerin içinde ilginç ve zevkle oynanacak bir oyun olabilir. Tabii bunun için vaktinin olması önemli. Kapsamlı bir oyun baya vakit alabiliyor, ama oyunun yapım süreci de zorluklarına rağmen keyifli oluyor. Hazır olduğunda oynaması da zevkli oluyor. 

Bu güzel ve özel çalışmayı CT dünyasına kazandırdığın için teşekkür ederim. Eline ve emeğine sağlık. CT4 başta olmak üzere diğer çalışmalarında da başarılar dilerim. 

Kolay gelsin.
Yukarı Çık Cevapla
Teşekkürler, umarım diğer CT oyunları için de aynı şekilde çalışmalar devam eder
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Uzun zamandır bunu bekliyodum saol abocim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Teşekkürler Abi Türkçe çeviri için Kralsın
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
teşekkürler
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 4 Türkçe Yama Sizlerle arifhakanarslan 7 353 Bugün, Saat: 01:48
Son Yorum: patron39
Captain Tsubasa 2 Chuan Shuo Zhi Yi - Dian Feng Zhi Zhan CT2 Hack Oyunu ozan55 13 797 Dün, Saat: 23:37
Son Yorum: outlaw6884
CT-2 Japonca'dan-Türkçe'ye Çeviri(By TsubasaTR.Net) Jun Misugi 1,324 128,988 Dün, Saat: 23:30
Son Yorum: outlaw6884
Captain Tsubasa: Mega CD (Sega) SvChatos 214 51,038 14-08-2026, Saat: 22:13
Son Yorum: beirak88
Captain Tsubasa Oyunları İndir (1,2,3,4,5 ve J) AlphaT®.NET 854 167,639 14-08-2026, Saat: 19:29
Son Yorum: demdem

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: