![]() |
|
Captain Tsubasa 3 - %100 Türkçe Çeviri (Kırmızı Kep) - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Oyunları ve Emülatörleri (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyunlari-ve-emulatorleri.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 3 - %100 Türkçe Çeviri (Kırmızı Kep) (/konu-captain-tsubasa-3-100-turkce-ceviri-kirmizi-kep.html) |
Captain Tsubasa 3 - %100 Türkçe Çeviri (Kırmızı Kep) - Kırmızı Kep - 21-08-2024 1992 yapımı Super Nintendo (SNES) oyunu Captain Tsubasa 3 - Koutei No Chousen'i uzun uğraşlar sonunda Türkçe'ye çevirdim. Çıktığı günden beri bırakın Türkçe'yi, İngilizce'ye bile doğru düzgün çevrilmeyen bu oyunu tam 32 sene sonra ilk defa %100 Türkçe olarak oynayabileceksiniz. Bu çalışma Türkiye'deki tüm Captain Tsubasa severlere armağan olsun. Bu çeviri, Kırmızı Kep YouTube kanalında yayınlanan Captain Tsubasa 3 serisiyle eşzamanlı olarak başladı ve serinin bitimiyle tamamlandı. Dosyayı indirip direkt SNES emulatörunde açtığınız zaman oyun sorunsuz bir şekilde Türkçe olarak açılacaktır. Oyundaki hatalara dair geri bildirimleri "Kırmızı Kep" forumu üzerinden yapabilirsiniz. İyi oyunlar! Captain Tsubasa III - Koutei No Chousen Türkçe Çeviri Dosya Adı Captain Tsubasa III - Koutei no Chousen (%100 Turkce by Kirmizi Kep).rar Çeviri %100 Menü %100 Hikaye %100 Sinematikler %100 Türkçe Çeviri ve Programlama (2024) Kırmızı Kep youtube.com/kirmizikep Kaynak Çeviri & Döküman (2020) Hikaru Matsuyama İNDİR / DOWNLOAD
Captain Tsubasa III - Koutei no Chousen (Turkce) (Kirmizi Kep).rar (Dosya Boyutu: 487.26 KB / İndirme Sayısı: 435)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: Captain Tsubasa 3 - %100 Türkçe Çeviri (Kırmızı Kep) - Ronnie - 21-08-2024 senin forumda da yazmıştım buraya da yazıyorum eline sağlık abi mükkemmel bir çalışma olmuş RE: Captain Tsubasa 3 - %100 Türkçe Çeviri (Kırmızı Kep) - tsubasa_can - 21-08-2024 Ellerine sağlık büyük emek verdin. Kanalında çektiğin seriyide keyif ile izledim şahsen umarım Captain Tsubasa 4 oyununuda seri halinde çekersin
RE: Captain Tsubasa 3 - %100 Türkçe Çeviri (Kırmızı Kep) - Robert lewandowski - 21-08-2024 @Kırmızı KepKral çok sağol senin sayende tsubasa'nın retro oyunlarına sardım çeviri için teşekürler birde snes linkini vereydin daha iyidi be
RE: Captain Tsubasa 3 - %100 Türkçe Çeviri (Kırmızı Kep) - Jun Misugi - 21-08-2024 @Kırmızı Kep Ellerine sağlık güzel bir çalışma olmuş. Yalnız şunu söylemem gerek oyundaki bazı sahneler tetiklenerek ortaya çıkıyor ben daha önce oynarken @Hikaru Matsuyama nın yaptığı Türkçe Altyazı'sını da paylaşmıştım ve oradaki bir sahnede Mihael ortaya çıkmıştı ara sahnelerde yoktu o mesela ama onu da ekledik.Yani umarım bu hali güncel kalır ve böyle sahneler de eklenir. Hangi programı kullandın bilmiyorum ama hex editör'de oyunu açınca Türkçe yazı kısımlarını görebiliyorum bu da oyun artık hikaye açısından da oyun üzerine hack yapılabilir gibi bu açıdan da hack yapacaklar senin rom'unu kullanacaklar bir nevi onlar için önemli bir kapıyı açtın. Oyuna çeviriyi eklemek çok büyük emek ister bizlerle paylaştığın için teşekkürler RE: Captain Tsubasa 3 - %100 Türkçe Çeviri (Kırmızı Kep) - Karl Heinz Schneider - 21-08-2024 Eline emeğine sağlık abi. |