*

CT2 - Rakip Oyuncu Skilleri [Türkçe ve Japonca]

Bu konu; 27 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
eyvallah
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
teşekkürler
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2
buna benzer şekilde bizim oyuncularımızın level ve statlarını gösteren bir paylaşım var mı acaba? ortalama olarak her maçı ilkinde geçmiş olsak tahmini nasıl levellere sahip oluyoruz? bunu görmemiz ve maçları dengeli yapmamız açısından önemli olurdu.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Düzenleme: Alttaki mesajım hatalı olarak 2 defa gönderilmiş. Bu yüzden bunu silip düzenledim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Snake10

Bu durum oynayış tarzımıza bağlı olduğu için değişken bir durum. Biri, bazı oyuncuları aktif kullanır ve büyük oranda başarılı müdahaleler ve sonuçlar alırsa, o oyuncuların değerleri daha fazla artmış olur. Oynayan bir başka kişi ise o oyuncularda başarısız olur ve kötü bir oyun ortaya koyarsa, diğer X kişiye göre daha düşük değerlerde oranlara sahip olur. Yani gol atma, başarılı kayma, çalım atma, pas kesme ve diğer birçok konuda olumlu hamleler olursa o oyuncu diğerlerine göre daha yüksek değerlere sahip olur. Bunu Japonya'da hemen hemen aynı değerlere sahip Tsubasa ve Misaki'de görüyoruz. Maçlar ilerledikçe Tsubasa ile daha fazla başarılı hamleler ve sonuçlar aldığımız için Misaki'ye göre daha fazla değer atlıyor. Yine Misugi, Tsubasa'dan daha yüksek değerler ile başlıyor ama maçlar ilerledikçe Misaki ile olduğu gibi Misugi'yi bazı değerlerde yakalayıp geçiyor. Bu yüzden buna dair maç maç belirlenen sabit bir değer verisi yok.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
yine de aşağı yukarı her maç tsubasa 1 level atlasa, ona göre bir veri bile olsa, karşılaştırma yapabilirdik rakiplerin statlarla. eğer orjinal romu baştan oynayıp bitiren olursa her maç için levelleri paylaşabilirse bu da kod bölümüne güç dengesi kurma bakımından fayda sağlar diye düşünüyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa [NES] Kullanım Kılavuzu (Türkçe!) Hikaru Matsuyama 39 6,377 26-12-2024, Saat: 16:04
Son Yorum: Altayturko23
Captain Tsubasa 2 Super Striker 2.Kez!! Japonya-Brezilya Maçı(Türkçe Oynanış) Jun Misugi 5 2,692 10-06-2017, Saat: 00:11
Son Yorum: Hiena
Captain Tsubasa Türkçe teknik bilgi istiyorum _Misugi_ 5 2,868 03-06-2015, Saat: 11:02
Son Yorum: Owari da
Captain Tsubasa Karakterlerin Japonca halleri Hikaru Matsuyama 17 9,537 11-09-2014, Saat: 13:43
Son Yorum: yigit_ogulcan

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi