*

Tsubasa Remake (gerçekten çok iyi)

Bu konu; 15 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : bluefalcon
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Hiena 2
Haklısın video olarak gördük.Yine de bu remake olayından daha gerçekçi geldi bana.Tamam birkaç video video edit olabilir ama bununla alakalı birçok video var hatta 4p olayını bile yapmışlar.
Bizim bu konularda eksiğimiz kesinlikle programlama.Onların artısı küçük yazılımlar ile oyuna istediklerini kolayca eklemeleri.
2 Player'i yapanlar kendi aralarında anlaşmazlığa düşmüşler ve sadece kendileri oynuyorlar.Bu 2P ve hack gibi konularda bünyamin onlarla sürekli konuştuğunu söylüyordu.Paylaşılırsa elbette her şey çözülür
Yani önünde sonunda elbet paylaşılır diye umut ediyorum.Daymoe de buna benzer bir şey söylemişti
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Birçok yeni özellikle ekledikleri oyunları satıyorlar veya aralarında belli kişilere gönderiyorlar ve o oyunlarından çoğunun romu bana ulaştı ama 2player eğer varsa, bu şuana kadar kimsede olmayınca, oda beni düşündürüyor. Bir şekilde sattıkları veya aralarında paylaştıkları kişilerden piyasaya yayılırdı ama henüz böyle bir rom görmedik. Ama yine de yapılmış olabilir. Tabi kapsamlı bir 2P seçeneği olmayabilir, yani karşılıklı oynanıyordur ama her takımın güç düzeni ve seçimi ile ilgili sorun yaşamış olabilirler ve bu yüzden satmayıp, kendi aralarında paylaşmamış olabilirler. 

Evet, programlama bizim eksik olduğumuz bir konu. Ben, sosyal bilimler okumuştum ve programlamayı bırak, sayısal konularda bile baya zayıfım. Yoksa sayısalcı olsam, yazılım ve programlama bilsem, bazı programlar geliştirerek bununla ilgili birçok şey yapabilirdim. Ama buna rağmen sayısal kısma giren hex editörde kendimi baya geliştirdim. Normalde benim bu konuda yetersiz olmam ve sürekli en basit şeyleri için bile birilerinden bu program nasıl kullanılıyor diye yardım istemem gerekirdi.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Ulaşanlar arasında yeni özellikler var mı?

Yayılma işi biraz zor.Adamlarda youtube gibi platformlar bile yasak.Bu yüzden kendi web siteleri bile farklı.Rom demişsin de bu adamlar zaten rom'la Virtuanes'i farklı bir şekilde entegre ediyorlar ve başka türlü emülatörler açmıyor.Hatırlarsan V4,6'nın virtuanes'ten entegresini sen yapmıştın.

Bu güç düzeni olayı biraz ilginç özellikle Goal 3 gibi nes oyunlarında bazı takımları 2P alınca hex editörde kaleciler bildiğin kova gibi hiç güçlü değil.Ama yine bazı yamalarda bu sorun giderilmiş ve kaleciler daha iyi.

Programlama olayında artık kimse algoritma yazmıyor ki matematik gereksinGülümseme
Herkes ya asset satın alıyor ya da hazır algoritmalar kullanıp ihtiyacını karşılıyor.
Ben de sözel okumuştum lisede Matematikten soğutan hocalar olmasa matematikte de iyiydim ama eşit ağırlık vs okuma isteğim sıfıra yakındı.
Senin hex editöre olan azmin ve çalışkanlığın takdire şayan ben baya uğraşmıştım öğrenecem diye aslında düzenli zaman bulsaydım daha erken öğrenirdimGülümseme
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Ofsaytı zaten biliyoruz, bunun dışında tüm oyuncularla özel verkaç yapma seçeneği, ki bununda konusunu paylaşmıştım. 
Kaleci topu yakaladığında istediğimiz oyuncuya pas atsın konusu vardı. Onu da bir romdan bulup aktarmıştık. 
Oyuna 200 tane müzik ekleme ve bu sayede mevcut 0 ile 99 arası müziklerin üzerine yazmadan ayrıca 100 yeni müzik eklenebiliyor. Bazı şeyler buldum ama hala uygulanabilir değil. Daha sonra uygun bir zamanda yine bakarım buna. 
Rakip oyuncuların değerlerini maç içerisinde görebilme. Bununda konusunu paylaşmıştım.
Aynı ekranda çift yakın görünüm. Bununla ilgilide bazı kodlar buldum ama tam çözemedim. Ona da daha sonra yine bakacağım. 
Yine 2.yarı kale değişimi ile ilgili bazı kodlar buldum ama oda tam uygulanabilir değil. 

Whatshapp benzeri uygulamaları olan QQ uygulamasına üye oldum ama orada da basit şeyler paylaşıyorlar. Video ve resim paylaştıkları baya yeni özellikler var ama herhangi bir rom paylaşmıyorlar. Belli bazı romlar içinde satın almaya yönlendiriyorlar. ilk zamanlar onlarla birkaç kez gruplarında yazıştım ama uzun süredir aktif değilim. 

Hani bu hex editörde olsa bu tarz şeyler biraz sayısal yöne kayıyor ve hesap bilgisi gerektiriyor, ondan söyledim bunu. Yani sözelcilik biraz daha edebi yönü geliştiriyor ve sayısal konularda zayıf kalınabiliyor. Tabii bu yine de biraz kişinin kendini geliştirmesi ile değişebiliyor.

Hex editörü ilk kullanımda baya şey keşfetmiştim ve çok zorlanmamıştım. Bulduğum özellikler üzerinde kodları detaylı inceleyince işin mantığını baya kavradım ve kendim sıfırdan bazı kodları bir araya getirip bir özellik için yeni ek özellikler eklemeye başladım. Bunu benim dışımda @bakgal da birçok kez yaptı ve kendi oluşturduğu kod grupları ile oyunda olmayan bir özelliği oyuna ekstra eklemiş oldu. Üzerinde biraz kafa yorunca her şey yapılabiliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2
Ne kadar istiyorlar 2P için? Belki alabilirim
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Hayır, 2Playeri satmıyorlar. Ki böyle bir oyun yok zaten. Diğer oyunları satıyorlar. Mesela Zhanjianihao V5.0 oyunları ve bazı özel animasyonlar ile yeni portrelerin eklendiği çalışmaları satıyorlar.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 4 Türkçe Yama Sizlerle arifhakanarslan 7 384 16-08-2026, Saat: 01:48
Son Yorum: patron39
Captain Tsubasa 2 Chuan Shuo Zhi Yi - Dian Feng Zhi Zhan CT2 Hack Oyunu ozan55 13 819 15-08-2026, Saat: 23:37
Son Yorum: outlaw6884
Captain Tsubasa: Mega CD (Sega) SvChatos 214 51,367 14-08-2026, Saat: 22:13
Son Yorum: beirak88
Captain Tsubasa Oyunları İndir (1,2,3,4,5 ve J) AlphaT®.NET 854 168,354 14-08-2026, Saat: 19:29
Son Yorum: demdem
Captain Tsubasa VOL2 Türkçe+Emulator(Resimli) Carpora 74 20,024 13-08-2026, Saat: 22:29
Son Yorum: KyomaYamada

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: