Tsubasa Türkiye Platformu
Tsubasa Remake (gerçekten çok iyi) - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html)
+--- Forum: Captain Tsubasa Oyunları ve Emülatörleri (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyunlari-ve-emulatorleri.html)
+--- Konu Başlığı: Tsubasa Remake (gerçekten çok iyi) (/konu-tsubasa-remake-gercekten-cok-iyi.html)

Sayfalar: 1 2 3

Tsubasa Remake (gerçekten çok iyi) - bluefalcon - 30-07-2024

Merhabalar.

Forumda daha önce paylaşıldı ise kusura bakmayn.

Youtube üzerinde tesadüfen denk geldim ve müthiş etkilendim. Bu oyun çıkarsa gerçekten müthiş olur.

Bir fan 'ın yaptığı oyun. Sitesindeki açıklamaya göre her işi kendisi yaptığı için ne zaman oynanabilir hale getireceği konusunda bir tarih vermiyor.

https://www.youtube.com/@ct2remake/videos

RE: Tsubasa Remake (gerçekten çok iyi) - Jun Misugi - 30-07-2024

Merhaba
Sitemizde daha önce paylaşıldı ve video edit olduğunu düşündüren bazı şeyler var.
özellikle bir arkadaşımız 
"Ortalardan itibaren dakika skor ekranları da var ama her farklı görüntüde hep aynı. Spiker hareketsiz, dakika ve skor hiç değişmiyor."
yorumunu yapmıştı 
Umarım haksız çıkar da yakın zamanda oynarız diye temenni ediyorum ama pek oynayacağımızı da sanmıyorum

RE: Tsubasa Remake (gerçekten çok iyi) - bluefalcon - 31-07-2024

O heyecanla bu detaylara hiç dikkat etmedim. Biraz hayal kırıklığı oldu şuan.

RE: Tsubasa Remake (gerçekten çok iyi) - Hiena 2 - 31-07-2024

@bluefalcon

Hepimiz bu tarzda çalışmalar yapmak isteriz ve birilerinin yapmasını ve bize sunmasını isteriz. Bu yüzden böyle şeyler gördüğümüzde detaylara dikkat etmeden heyecanlanabiliyoruz. Bende yıllar önce gördüğümde acaba olabilir mi dedim ama videoları detaylı incelediğimde ve üzerinde düşündüğümde böyle bir şeyin imkansız olduğunu anladım. Bu videodaki sahneler ile baştan yeni bir oyun tasarlanmış olur ki buda oyun firmalarının elinde yer alan teknoloji demek ve bu paylaşan kişide de böyle bir teknoloji olamayacağını düşünürsek, böyle bir şeyin mümkün olmadığı ve bazı grafik programları bunu yaptığını ve bu sayede izlenme aldığını kolayca düşünebiliriz. %1 ihtimal ile doğru olamaz mı derseniz, ben böyle bir oran bile veremiyorum ve bir gün düşük bir ihtimalle paylaşılana kadarda buna inanmanın mümkün olmadığını düşünüyorum.

RE: Tsubasa Remake (gerçekten çok iyi) - Jun Misugi - 31-07-2024

@bluefalcon @Hiena 2
Tieba baidu sitesinde 2 player oynayan kişiler var ama paylaşmıyorlar.Hatta farklı modlar vs eklemişler.
Biz ilk olarak Zhangjnihao hackin videolarını ve giflerini gördük başta inanmadık taa ki dosyası paylaşılana kadar.
Oyun o kadar zordu ki ama bir yandan da çok güzeldi
V2'yi zaten youtube kanalımda serisini yapmıştım sonra ofsayt'a dair gifler vs paylaşıldı sonra 4,6 versiyonu sitemizde paylaşıldı ve ofsayt vardı yani belki ilerleyen zamanlarda bu versiyonları da deneme fırsatımız olabilir birlikte de oynayabiliriz.
Hatta kodlarını çözersek hack'lerimize de ekleyebiliriz diye düşünüyorum umarım bir gün bu da olur.

RE: Tsubasa Remake (gerçekten çok iyi) - Hiena 2 - 01-08-2024

@Jun Misugi

Onu da video olarak gördük ve o da %100 olmayabilir ama yapılmışsa da bu 2Player olayı daha basit bir işlem ve oyuna bazı programlarla eklenebilir elbette. Yani 2Playerdir, ofsayttır, yeni animasyon ve portreler olsun bunlar zaten oyundaki bazı şeyleri dönüştürerek ve oyunda var olay şeylerden yararlanarak yapılabiliyor ama o Remake videolarında gördüğümüz şeyler ile sıfırdan yeni bir oyun yapmak demek. Sadece CT2 nin yazı çerçevesi, skor tabelası ve bazı ufak şeyleri alınmış ve onlar üzerine tasarlamış gibi gösteriyor ama o skor tabelasının ve zamanın değişmediğini de videolarda gördük. 

2Player versiyonu paylaşılmadı ama paylaşılan ofsayt, portreler, bazı animasyon gibi şeylerin kodlarını araştıracağım ve bulursam oyunlara ekleriz elbette. 2Playerde paylaşılmış olsaydı, onunda kodlarını bulup oyunlara eklerdik.