*

Captain Tsubasa: Junior Youth Arc (2023) Çeviri Projesi

Bu konu; 88 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Anket Başlığı: Türkçe altyazıya ihtiyaç var mı?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Yok - Ben Türkçe dublaj izlerim
5.00%
1 5.00%
Yok - Ben İngilizce altyazı ile izlerim
5.00%
1 5.00%
Var - Türkçe altyazı ile izlerim
75.00%
15 75.00%
Bu animeyi izlemeyeceğim
15.00%
3 15.00%
Katılımcı sayısı: 20 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wakabayashi' nin yumruğu yediği andaki görüntüsü aynen Tsubasa' ya benziyordu... Bende, Hyuga neden Tsubasa' ya yumruk atıyor, böyle bir sahne var mıydı, diye şaşırdım biran.  Dil Çıkarma

Wakabayashi' nin sınıfa yeni gelen ve dışlanan bir çocuk gibi dövülmesi de tuhaf olmuş. Wakabayashi gibi güçlü bir karakteri böyle ezdirmeleri garip gerçekten. Tabi buradaki amaç, birazda onun fiziksel ve ruhsal gücünü daha fazla arttırmak amacıyla yapılmış olabilir. 

Bu seride hikayeyi baya değiştirmişler... Schester ve Margus'u 2. yarıda dinlendirmeleri ve bunun üzerine 2 gol bulmaları ilginçti!.. 

Yeni bölüm için teşekkür ederim. Kısmen farklı ve yeni bir seri izlemiş oluyoruz aslında.
Yukarı Çık Cevapla
yeni bölüm hakkında gelişme var mı?
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Captain Tsubasa: Junior Youth Arc (2023) - 05 (Çeviri: Hikaru Matsuyama - Montaj: ScoUnk)

5. bölüm yayında herkese iyi seyirler dileriz.
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla
Elinize sağlık
S.G.G.K
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Mehmet çeviri için, Gökhan senkron ve paylaşım için teşekkürler
Yukarı Çık Cevapla
Misaki tek başına bütün Fransa oyuncularını rahat geçip Pierre ile de başa baş mücadele ederken, Japonya-Fransa maçında Misaki' ye ek olarak Tsubasa ve Hyuga' nın da olmasına rağmen Fransa karşısında baya zorlanmışlardı. Ayrıca Pierre, Misaki ve Hyuga ile birebir mücadelelerde çoğu kez üstün olan taraf oluyordu ve Tsubasa ile başa baş oynuyorlardı. Böyle ilginç bir durum var nedense... Gerçi bunda birazda Napoleon' un takıma katılmasının da etkisi vardır muhakkak ve Pierre, o zamana kadar kendisini daha da geliştirmiş olabilir. 

Hyuga' nın, Tsubasa'ya, adeta açgözlülük yapma, bana da pas at demesi güzeldi...  Dil Çıkarma   

Yeni bölüm için teşekkür ederim. Elinize sağlık.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Kaptan Tsubasa Rüya Takımı (Tartışma-Değerlendirme) Tremelo10 8 3,191 15-08-2024, Saat: 23:04
Son Yorum: Tsumax
Captain Tsubasa 2023 (2. Sezon) Tartışma Konusu Karl Heinz Schneider 9 2,981 05-07-2024, Saat: 15:03
Son Yorum: ekapiyoldas
Captain Tsubasa Rüya Takımı 2018 Türkçe Dublaj İndir Tisbir 2 3,547 24-03-2023, Saat: 13:14
Son Yorum: Karl Heinz Schneider
Kaptan Tsubasa 2018 anime indir Genzo21 49 9,993 03-02-2023, Saat: 18:36
Son Yorum: warofthe
Captain Tsubasa: Rise of New Champions - Anime Ara Sahneler (Türkçe Altyazılı) knighTeen87 0 725 30-12-2020, Saat: 20:36
Son Yorum: knighTeen87

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi