![]() |
|
Japan vs Netherlands Captain Tsubasa 2 Peak Battle Hack By Zhangjianihao - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Video Youtuber Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-video-youtuber-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa 2 Hack Serileri (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-2-hack-serileri.html) +--- Konu Başlığı: Japan vs Netherlands Captain Tsubasa 2 Peak Battle Hack By Zhangjianihao (/konu-japan-vs-netherlands-captain-tsubasa-2-peak-battle-hack-by-zhangjianihao.html) |
RE: Japan vs Netherlands Captain Tsubasa 2 Peak Battle Hack By Zhangjianihao - Ronnie - 10-08-2024 eski heyecanı ve motivasyonu bulsam anca yaparım ama o hackler de uzun olmaz belki 1 maçlık veya 6 maçlık kim bilir ve özel hareket sıkıntım da var kendi yazdığım ve ''Cemil Revenge'' hackimde kullandığım şutların üzerine ekleme yapabilecek yaratıcılık kalmadı pek başka hacklerden şut kodları alıp bakmaya çalışıyorum ama yer gösterme offsetleri çok karışık duruyor nereyi gösterdiklerini bilmiyorum uzun lafın kısası büyük bir özel hareket arşivim olsa hack yapmayı daha çok isterim RE: Japan vs Netherlands Captain Tsubasa 2 Peak Battle Hack By Zhangjianihao - Hiena 2 - 10-08-2024 Anladım. Yeni hacklerde özel tekniklerin içerik kodları çok farklı bölümlerde yer alabiliyor. Yine bulunabilir tabii ama istersen eski hacklere bak, onlarda genelde kendi yerinde veya 3FD20 - 4CC0 gibi bölümlerde kodları olabiliyor. Onlar daha kolay bulanabilir. RE: Japan vs Netherlands Captain Tsubasa 2 Peak Battle Hack By Zhangjianihao - Ronnie - 10-08-2024 diğer yeni hacklerde nerede kullanılıyor tam olarak 6000lerde falan mı bazen orijin offsetin üstüne yazanları da görüyorum da RE: Japan vs Netherlands Captain Tsubasa 2 Peak Battle Hack By Zhangjianihao - Robert lewandowski - 10-08-2024 Hollanda:Merhamet edin efendim. RE: Japan vs Netherlands Captain Tsubasa 2 Peak Battle Hack By Zhangjianihao - Hiena 2 - 11-08-2024 @Ronnie Bu değişebiliyor. Ama mesela Zhanjianihao hacklerde 6000 ile 8000 arası bölümler şutlar için kullanılmış. Ve bunları bulmak kolay oluyor. Bir şut vuruş ve kaleye gidiş yer gösterim kodlarında 30 65 kodları varsa bu kodlar 6540 ofsetini gösterir mesela. Onun dışında bazı hacklerde çok farklı boş bölümler kullanılır. Onu da aşağıdaki konuda 32.sıradaki paylaşımlar arasında 4CC0 lı boş bölümlere dair kodları farklı boş alanlara girme ile ilgili paylaşımlar yapmıştım. O bilgilere bakarak bu yamanın yer gösterim kodları nereyi gösteriyor onu tespit edebilir ve ona göre o tekniğin kodları nereyi gösteriyor tespit edebilirsin. Mesela ben shin super striker oyunumda bu 4CC0 - C600- 119C0 yamasını farklı bölümlere ayırıp 13B20, F600 gibi boş alanları kullanabilecek şekilde ayarladım. Bugüne Kadar Paylaşılan Tüm CT2 Paylaşımlarına Buradan Ulaşın (tsubasatr.net) Özellikle bu yukarıda verdiğim 32. sıradaki konular içerisinde alttaki konuya bakarsan bu boş bölümleri benim Shin super striker ve @Tsumax ın hackinde nasıl farklı alanlara giriyoruz bunu tespit edebilir ve ona göre bazı hacklerde bu 3C591 ofsetine hangi yer gösterim kodları hangi boş bölümü gösterecek şekilde girilmiş bunu kavrayabilirsin. Baştan Sona Tüm Boş Bölümleri Kullanma (tsubasatr.net) Tabi bu bahsettiğimi bizim dışımda başkaları her zaman kullanmayabilir ve bazı yabancı hack oyunlarında bu şutlar için 50000 - 60000 - 70000 gibi boş bölümler kullanılabiliyor. Bunu da tespit edebilmek için aşağıdaki konuya bakabilirsin. Aşağıdaki 2 konuda kullandığım kod grubu bazı hack oyunlarında bu yöntem ile 50000 - 60000 gibi bölümlere şut veya müzik gibi özellikler için yer gösterim kodları olarak kullanabiliyor. 80000 lere Kadar Tüm Boş Bölümleri Kullanma (tsubasatr.net) Romu C0000' a kadar uzatma / Sınırsız boş kod bölümlerine sahip olma (tsubasatr.net) RE: Japan vs Netherlands Captain Tsubasa 2 Peak Battle Hack By Zhangjianihao - Robert lewandowski - 11-08-2024 @Ronniejaponya müziğini biliyon mu reis |