Tsubasa Türkiye Platformu
Sizce Japonya Milli Takımında Kim Kaptan Olmalı? - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: CAPTAİN TSUBASA ANİME & MANGA (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-anime-manga.html)
+--- Forum: Captain Tsubasa Anime/Manga Tartışma & Anket Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-anime-manga-tartisma-anket-bolumu.html)
+--- Konu Başlığı: Sizce Japonya Milli Takımında Kim Kaptan Olmalı? (/konu-sizce-japonya-milli-takiminda-kim-kaptan-olmali.html)

Sayfalar: 1 2 3

RE: Sizce Japonya Milli Takımında Kaptan Kim Olmalıydı? - ScoUnk - 08-08-2020

@"Carlos Santana^"

Kaptanı ben seçecek olsaydım eğer, merak etme Genzo hep oynardı sakatlık vs. harici. Açık Ağızlı Gülümseme

İkinci kaptan olarak da Tsubasa olabilirdi. Takım üzerinde morali yükseltme bakımından etkisi yüksek.

RE: Sizce Japonya Milli Takımında Kaptan Kim Olmalıydı? - Karl Heinz Schneider - 08-08-2020

@ScoUnk

Abi konumuz manga biliyorum ama Genzo hep oynardı diyorsun. Merak ettim de, Super Striker oyununda Wakashimazu'nun enerjisi bitene kadar kullanıp yerine Genzo'yu mu alıyorsun yoksa oyunda da 90 DK hep onu mu oynatıyorsun?

RE: Sizce Japonya Milli Takımında Kaptan Kim Olmalıydı? - ScoUnk - 08-08-2020

Anime, manga ya da oyun fark etmez. Ben hep Genzo'yu oynatırım. CT2'de de Wakashimazu'yu oynattığımı çok hatırlamıyorum.

RE: Sizce Japonya Milli Takımında Kaptan Kim Olmalıydı? - Hikaru Matsuyama - 08-08-2020

Benim nasıl koyu bir Matsuyama hayranı olduğum çoklarınca malum, o nedenle cevabım da malumun ilamından öte bir anlam ifade etmeyecek ancak yine de söyleyeyim, Tsubasa yerine birisi kaptan olacaksa Japonya kaptanlığına açık ara en çok yakışan isim Matsuyama'dır. 

Ki zaten kendisi, mangayı şayet tümüyle okuduysanız bilirsiniz, resmi olarak da İkinci Kaptan unvanına sahiptir. Furano zamanlarından 11 kişiden kurulu (yani yedek oyuncusu bile olmayan) bir takımı yarı finale kadar taşımış olması, takım oyunu denince akla ilk onun gelmesi, Tsubasa'nın yokluğunda milli takımı bir arada tutması gibi pek çok kaptanlık vasfı gösterdiği zamanlardan ötürü bu sorumluluğu almaya en layık isim bence. 

Vaktim olsa Hokkaidou no Arawashi, Matsuyama Hikaru'yu biraz daha överdim de çıkmam gerekiyor.  Dil Çıkarma

RE: Sizce Japonya Milli Takımında Kaptan Kim Olmalıydı? - Karl Heinz Schneider - 08-08-2020

@Hikaru Matsuyama

Senin cevabının bu olacağından çok emindim abi. Gülümseme

Senin söylediklerinin hepsine katılıyorum, benim de oyum Matsuyama'ya.

Anketten Matsuyama'yı seçebilirsin. Gülümseme

RE: Sizce Japonya Milli Takımında Kaptan Kim Olmalıydı? - AlphaT®.NET - 10-08-2020

1) Jun Misugi
2) Tsubasa
3) H.Matsuyama
4) Genzo W.
5) Misaki
6) Hyuga

Oyumu Misugi'ye verdim. Böylede bir nacizane sıralama yapmak istedim.
Şayet Koç olaydım bunu uygun görürdüm. Hyuga'dan mümkün oldukça pazubandı uzak tutardım

Her zaman oynayamamasına rağmen, sahaların yetenekli prensi Misugi, her türlü sıkıntılara rağmen daha fekadar daha cefakar bir karakterdir. Bu davranışlarının yanında ofsayt taktiğindeki organizatörlüğü özellikle beni benden almıştır.