*

Güç Özelliği - Bizim Ceza Sahamızdan Oyuncularımızı Savurma

Bu konu; 15 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
#5
Arkadaşlar bu özelliğe ait bizim ceza sahamızdan ve rakip ceza sahasından oyuncularımızı savurma konularını birbirinden ayırdım. Bu özelliklerin içerik kodları birbirinden farklı. Yani bizim ceza sahasında şut, pas, topu önüne alma ve vurmayıp kaleciyi şaşırtma sahneleri var. Rakip ceza sahasında ise topu uzaklaştırma, pas verme ve topu göğsüyle önüne alma özellikleri var ve bunların hepsini sahanın belli noktalarında yapıyorlar ve bende ilerde içerik kodlarını paylaştığım zaman kafa karışıklığı olmasın diye bunları birbirinden ayırdım.

Bu altta verdiğim konuda şut, pas, çalım gibi konularda olduğu gibi bu güç özelliği de sahanın belli noktalarında yapılıyor.

Oyuncuların Tekniklerini Uyguladıkları Alanlar

Bu konuda olduğu gibi bizim ve rakip ceza sahası içinde oyuncularımız uçurma özelliğini rakip oyuncular sahanın belli noktalarında yapar. Bununla ilgili kodları da bulup derledikten sonra sizlerle paylaşacağım.


Bu arada bu konuyla ilgili rakip ceza sahasından oyuncularımızı uçurma konusuna da buradan ulaşabilirsiniz.

10) Güç Özelliği - Rakip Ceza Sahasında Oyuncularımızı Uçurma


11 koddan oluşan tüm davranış kodlarına da sabit konular arasındaki Oyuncu Davranış Kodları adlı konudan ulaşabilirsiniz. O başlıkta en alttaki linkten hepsini bir arada indirebilirsiniz.
İmza:
Bu hesap kapatılmıştır ve artık kullanılmıyor. Hiena' ya özel mesaj göndermek isterseniz yeni hesabı olan @Hiena 2 hesabına özel mesajlarınızı gönderebilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla


Bu Konudaki Yorumlar
RE: Güç Özelliği [Oyuncu Savurma] - Yazar: yahiko - 06-03-2014, Saat: 13:23
RE: Güç Özelliği [Oyuncu Savurma] - Yazar: Oozora Tsubasa - 06-03-2014, Saat: 20:01
RE: Güç Özelliği [Oyuncu Savurma] - Yazar: Hiena - 09-03-2014, Saat: 23:14
RE: Güç Özelliği - Bizim Ceza Sahamızdan Oyuncularımızı Savurma - Yazar: Hiena - 01-03-2017, Saat: 16:30

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
İstediğimiz Oyuncumuza Güç [Oyuncu Savurma] Özelliği Ekleme Hiena 67 10,732 18-08-2026, Saat: 16:09
Son Yorum: TsubasaJ
Yakala özelliği ile Kalecilerimize İstediğimiz maçta 4 farklı Kurtarış Ekleme bakgal 20 3,040 30-07-2026, Saat: 19:59
Son Yorum: C23
Oyunculara Hyugadaki gibi 2 Farklı Şut Çekme Özelliği Verme bakgal 48 8,861 26-07-2026, Saat: 18:22
Son Yorum: dragon
Rakip Oyuncuların Kendi Ceza Sahalarında Top Kontrolü Hiena 10 2,066 15-05-2026, Saat: 23:29
Son Yorum: tenshitsubasa
Güç Özelliği - Rakip Ceza Sahası İçinde Oyuncularımızı Uçurma Hiena 15 2,097 15-05-2026, Saat: 23:00
Son Yorum: tenshitsubasa

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:


 
Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi