*

Yakala özelliği ile Kalecilerimize İstediğimiz maçta 4 farklı Kurtarış Ekleme

Bu konu; 20 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : bakgal
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
#1
Arkadaşlar bu konu bugüne kadar paylaşılan yakala özelliği ile ilgili tüm paylaşımların genel birleştirilmiş bir halidir.Başlıktanda anlaşılacağı gibi bir kalecimize istediğimiz maçta yakala özelliği ile 4 farklı kurtarış ekleyebiliyoruz.Peki bu nasıl oluyor biraz ondan bahsedeyim size.Daha önce paylaştığım Enter+Yakala tuşu ile özel kurtarış ekleme konusunda aslında biz aynı maçta 2 farklı kurtarış ekliyebiliyoruz.
Enter+Yakala komutu önce Enter e basıyorsunuz sonra Yakala diyorsunuz. Enter+Yakala bu anlama gelir.
Bundaki mantıkta şöyle ;Kalecimiz mağlup durumda değilken Enter+Yakala tuşu ile özel kurtarış ekliyoruz.Birde takımımız mağlup durumda iken  Enter+Yakala tuşu ile bir özel kurtarış daha ekliyoruz.Böylece 2 kurtarış eklemiş oluyoruz.Bir özel kurtarışı mağlup durumda iken yapıyor.Diğer özel kurtarışı ise mağlup durumda değilken yapıyor.Aynı şekilde sadece yakala komutu ile de 2 farklı kurtarış ekliyebiliriz.Enter+Yakala ile aynı mantık. Bir kurtarışı yakala komutu ile mağlup durumda iken yapıyor.Diğer bir sadece yakala ile yapılan özel kurtarışı ise mağlup durumda değilken yapıyor.Böylelikle bir maçta yakala özelliği ile birlikte 4 farklı kurtarış yaptırabiliriz.

Paylaştığım dosyada Wakabayashiye Brezilya maçında bu özelliği kullanarak 4 farklı kurtarış ekledim.Sizde başka bir kaleciye bu özelliği aynı şekilde uygulayabilirsiniz.


Dikkat ! Linkleri Gormek Icin Yorum Yazmaniz Gerekmektedir. Gereksiz Spam Mesaj Atanlar Yasaklanacaktir. Emege Saygi Gosterdiginiz Ve Anlayisiniz Icin Tesekkurler
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
#2
Başta anlamadım ve ikisi normal ve mağlup durumdayken oluyorsa sadece 2 kurtarış geçerli olur diye düşündüm ama sonra dikkatli okuyunca birinde sadece yakala, diğerinde de enter + yakala seçeneği varmış. Gülümseme

Bu arada önce enter ile yaptım ve 2-0 lık mağlubiyetten sonra yakalama yaptım dark ılüzyon yaptı ve 4. golde de yumruk yaptığımda kendi kurtarışını yaptı. Elle bu kurtarışları yaparken yumruklada kendi kurtarışını yapıyor anlaşılan.
İmza:
Bu hesap kapatılmıştır ve artık kullanılmıyor. Hiena' ya özel mesaj göndermek isterseniz yeni hesabı olan @Hiena 2 hesabına özel mesajlarınızı gönderebilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
#3
(10-02-2017, Saat: 20:34)Hiena Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Başta anlamadım ve ikisi normal ve mağlup durumdayken oluyorsa sadece 2 kurtarış geçerli olur diye düşündüm ama sonra dikkatli okuyunca birinde sadece yakala, diğerinde de enter + yakala seçeneği varmış. Gülümseme

Bu arada önce enter ile yaptım ve 2-0 lık mağlubiyetten sonra yakalama yaptım dark ılüzyon yaptı ve 4. golde de yumruk yaptığımda kendi kurtarışını yaptı. Elle bu kurtarışları yaparken yumruklada kendi kurtarışını yapıyor anlaşılan.

Yumrukda kendi kurtarışı olabilir.Ama her zaman olmuyor.Sahneyi kaydetip 6 kere denedim.2 tane yumrukla surato yaptı.Wakabayashi olduğu için böyle oluyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
#4
Olabilir, ben bir kere denemiştim. Gülümseme
İmza:
Bu hesap kapatılmıştır ve artık kullanılmıyor. Hiena' ya özel mesaj göndermek isterseniz yeni hesabı olan @Hiena 2 hesabına özel mesajlarınızı gönderebilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
#5
tamam
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
#6
teşekkürler şuayb abi
[Resim: RRLN9l.jpg]
                            ~Hayalin Ötesinde~ 
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Mevcut İkili Paslaşmaları Daha Fazla Sayıdaki Oyunculara Ekleme Hiena 34 6,434 9 saat önce
Son Yorum: Abdul Qadir
İstediğiniz Sayıda Oyuncuya Özel Kayma Ekleme Hiena 37 6,045 19-09-2026, Saat: 16:50
Son Yorum: Roberto Nigel
İstediğimiz Maçlarda Komple Tüm Oyuncuların Forma Rengini Değiştirme Hiena 2 21 2,012 13-09-2026, Saat: 01:45
Son Yorum: hermannvinole
Kalecilerimize 4 Farklı Özel Kurtarış Ekleme [4 Farklı Yön Tuşuyla..] Hiena 94 15,624 11-09-2026, Saat: 02:16
Son Yorum: Zezo
Güç Özelliği - Bizim Ceza Sahamızdan Oyuncularımızı Savurma Hiena 16 3,798 10-09-2026, Saat: 20:43
Son Yorum: Tsugurkan

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:


 
Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi