*

CT 4 Statü Kodları yardım

Bu konu; 9 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Kutay78
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
#7
stat kodlarından direk yazıyorum.nes de işe yarardı tsubasa 5 dede işe yarıyor.Bunda olmuyor.Stat değişim en kolay ct 5 deydi.Mesela Tsubasanın ilk 5 statı aynen ordaki rakamla hex edditore aynı yazıyordum.Direk olarak editlenebiliyordu.Hadi bulamıyorum cheat enginede işlemiyor.Memory seçiyorum chet enginedde ve oyun açıkken bir statı yazıyorum.Mesela 23 yazıyorum tsunun şut kodu.Arıyorum 23 buldu.Sonra oyunda lvl atlıyorum ve 26 mı ne oluyordu 26 yazıyorum aradan bulamıyor.Bulsada işlemiyor değişmiyor.Engüvenli mmorpglerdden bile daha savunmalıymış bizim tsu 4 Açık Ağızlı Gülümseme

Edit:1 tane hack bulddum.Adam statları değiştirmiş.2 rom arasında hangi haneler değişmiş diye fark etme özelliği HxD de var mı?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
#8
(17-10-2016, Saat: 23:44)Kutay78 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Edit:1 tane hack bulddum.Adam statları değiştirmiş.2 rom arasında hangi haneler değişmiş diye fark etme özelliği HxD de var mı?


O romdaki değişiklk yapılan bölümleri soruyorsan, onu ancak baştan başlayıp aratarak bulabilirsin. Mesela baştan başla, o romun 2000 veya 5000 kodunu falan seç ve kendi romunda arama (find) bölümünde ara. eğer o arattığın 5000 kod boyunca farklılık yoksa bu şekilde işleme devam et. diyelim ilk başlarda veya 6000 lerde farklı bir yer var; o zaman bir bilgi ekranı çıkar ve seçtiğin kodlar bulunamadı der ve o durumda da yine kaldığın yere 5000 li bölümlere git ve 1000 kod dene. orada da aynı durum olursa daha az kodu dene.

Bu şekilde karşılaştırma yapıp bulabilirsin ancak. Çok fazla değişiklik yapılmamışsa, ki birçok yerde hiç değişiklik olmaz arada böyle 5000 kod bile gidebilirsin ve çok vakit kaybetmezsin.
İmza:
Bu hesap kapatılmıştır ve artık kullanılmıyor. Hiena' ya özel mesaj göndermek isterseniz yeni hesabı olan @Hiena 2 hesabına özel mesajlarınızı gönderebilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
#9
ct 4 de baya bir kod var.2-3 tane ct2 oyununun birleşimi gibi.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
#10
Evet bu oyundan oyuna değişiyor. Zira o oyundaki özel oyuncu sayısı, şut sayısı, takım sayısı, özel hareketlerin sayısı ve animasyonların sayısı buna etki eder. Ama CT 2 de mesela 40000 - 60000 arası hep oyundaki tüm şekillere ait kodlar oluyor. Mesela bir yakın görünüm için bile 4D000 lı bölümlerde 100 lerce kod oluşuyor.
Bu durum bu oyun içinde geçerli. Hatta CT 4 de daha fazlada olabilir. Zaten o bölümlerle pek işin yok. Zira onları değiştirebilmek yalnızca Tiles editör ve YY-CHR gibi programlarla mümkün.
(17-10-2016, Saat: 23:44)Kutay78 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 1 tane hack bulddum.Adam statları değiştirmiş.2 rom arasında hangi haneler değişmiş diye fark etme özelliği HxD de var mı?

Bu karşılaştırma özelliği var mı diye sormuştun ya, evet o özellikle hex editörde var. Aşağıdaki başlık içerisinde gerekli bilgileri verdim. Oradaki bilgilerden faydalanarak istediğin kodlara ulaşabilirsin


http://www.tsubasatr.net/konu-Hex-Editor...on=newpost
İmza:
Bu hesap kapatılmıştır ve artık kullanılmıyor. Hiena' ya özel mesaj göndermek isterseniz yeni hesabı olan @Hiena 2 hesabına özel mesajlarınızı gönderebilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tusubasa New kick off level kodları nedir? Metza5678 1 125 05-07-2026, Saat: 13:36
Son Yorum: lleknwn_
captain tsubasa aratanaru hile kodları Sho shunko 14 0 76 26-06-2026, Saat: 23:51
Son Yorum: Sho shunko 14
Maç kodları Metza5678 4 306 08-06-2026, Saat: 17:19
Son Yorum: ozan55
Takım kadroları hakkında yardım Galatasaray SK 1905 1 166 06-06-2026, Saat: 19:48
Son Yorum: Ysy56
Yardım edebilen var mı lleknwn_ 1 104 30-05-2026, Saat: 17:46
Son Yorum: Ysy56

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:


 
Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi