Tsubasa Türkiye Platformu

Tam Versiyon: Captain Tsubasa Tarihinin En Havalı Hareketleri/Sözleri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Çeviri hatası olabilir. Her ne kadar Schneider orada iki kez müdahalede bulunuyor [ayağa ve sonrasında vücuda] ve öyle oyuncuyu savuruyor olsa bile tam olarak karnına müdahalesi olmuyor.
@Hiena-san,

Karl Heinz Schneider'in incelemesini yapmak üzere wiki sayfasına bakıyordum ki özel teknikleri kısmında Rough defensive play adıyla bir tekniğin olduğunu gördüm. Orada şöyle yazıyordu; Schneider, sağ ayağıyla rakibini engeller ve rakip mecburen yandan geçmeye çalışırken, Schneider sol ayağıyla topu yukarı doğru gönderir ve top rakibin karnına isabet edip onu havaya uçurur.

Yani çeviri hatası olmayabilir.
Evet şimdi senin inceleme konuna baktım ve Schneider' in animedeki o hareketini de gözümün önüne getirince öyle olduğunu farkettim. 2. müdahalede topu o oyuncunun karnına doğru yolluyor, yani karnına müdahale yapmış oluyor ve öyle o oyuncuyu savuruyor.
Bencede Schneider'in şut çekerken ''fayyaaa!'' diye efektlendirmesi en havalı harakettir Güzel
golden 23 açılış seromonisinde kavga oluyor tsubasa ve schneider araya girerek ''Futbol savaşçılarınının arenası sadece futbol sahasıdır'' diyorlar.
(05-07-2017, Saat: 09:38)abdurahmanünal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]golden 23 açılış seromonisinde kavga oluyor tsubasa ve schneider araya girerek ''Futbol savaşçılarınının arenası sadece futbol sahasıdır'' diyorlar.

Bu dediğin kavga World Youth öncesinde verilen partide oluyordu sanırım. Süper
Sayfalar: 1 2 3 4