*

Captain Tsubasa 2 Chuan Shuo Zhi Yi - Dian Feng Zhi Zhan CT2 Hack Oyunu

Bu konu; 1 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ozan55
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Herkese Merhaba Tsubasa Sevenleri Bugün Sizlerle Birlikte Elimde Olan Tsubasa 2 Hack Oyununu Tanıtacağım Bu Hack Çinliler Tarafından Yapılmış Oyunun Bir Çok Özelliği Mevcut Oyunun Adı Chuan Shuo Zhi Yi - Dian Feng Zhi Zhan CT2 Hack Ama Türkçe de Efsanevi Kanatlar

Oyunun Özellikler

1.Takım Seçme Modu Klup Ve Ülke Olarak

2. Takım Oluşturma Modu

3. Level Seçme Modu Full Level 40 Levelleri İstediğiniz Şekilde Ayarlarabilirsiniz

4. Maç Zorluk Seviyesi Modu

Oyunda Bir Çok Yeni Takım Ve Yeni Oyuncular Var Ve Yakın Görünümü Mevcutdur

Oyunun Resimleri Aşağa Kısmında

Oyununun Linkleri

Dikkat ! Linkleri Gormek Icin Yorum Yazmaniz Gerekmektedir. Gereksiz Spam Mesaj Atanlar Yasaklanacaktir. Emege Saygi Gosterdiginiz Ve Anlayisiniz Icin Tesekkurler

Dikkat ! Linkleri Gormek Icin Yorum Yazmaniz Gerekmektedir. Gereksiz Spam Mesaj Atanlar Yasaklanacaktir. Emege Saygi Gosterdiginiz Ve Anlayisiniz Icin Tesekkurler

Oyunu VirtuaNESX Emulatör de Açıyorsunuz Olunda Linki Yukarı Kısmında Mediafire de

Bu Oyun Hakkında Her An Gibi Bir Hex Kodu Bulursanız Benim Açtığım Bu Konu Sayfasına Yorum Olarak Yazabilirsiniz Değerli Arkadaşlar İyi Oyunlar

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Yukarı Çık Cevapla
@ozan55 Güzel paylaşım.
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa Oyunları İndir (1,2,3,4,5 ve J) AlphaT®.NET 847 159,427 26-07-2026, Saat: 16:03
Son Yorum: angercraft
Captain Tsubasa Dream Team - Next Dream [TÜRKÇE] ScoUnk 210 25,540 25-07-2026, Saat: 00:57
Son Yorum: ScoUnk
Captain Tsubasa VOL2 Türkçe+Emulator(Resimli) Carpora 71 19,646 23-07-2026, Saat: 23:34
Son Yorum: Santana45
Captain Tsubasa 2 Oyunu Türkçe İndir AlphaT®.NET 130 52,378 23-07-2026, Saat: 00:21
Son Yorum: halexx
Captain Tsubasa Vol 2 Super Striker Türkçe (Sorunsuz Tam Sürüm) S.Carlos 386 67,947 23-07-2026, Saat: 00:20
Son Yorum: halexx

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: