*

CT2 CT3 CT4 Hile Kodları Tek Metin Belgesinde

Bu konu; 6 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ozan55
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hepinize Selamın Aleyküm Değerli Tsubasa Ailesi Bugün Sizlere CT2 CT3 Ve CT4 Hile Kodlarla Tek Metin Belgesinde Olarak Paylaşıyorum İndirme Linki Aşağda Değerli Arkadaşlar 

https://www.mediafire.com/file/2rqivbewk...e.rar/file

CT2 Hile Kodlarını Aktif Etmek İçin Vituranes Emulatörü Kullanın Ve CT3 Hile Kodlarını Aktif Etmek İçin Snes9x Emulatörü Kullanın Değerli Arkadaşlar.

Not: Not: Değerli Arkadaşlar CT4 Hile Kodları CT3 Kodlarla Aynı. Değerli Arkadaşlar
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@ozan55 Güzel paylaşım.
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Yukarı Çık Cevapla
@Ysy56 Sağol Kardeşim Benim  Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Kullanıcıları yanıltıyorsunuz. CT4'teki hileler, CT3'tekilerle aynı değil. Bunu CT4'teki takım seviyeleri örneğini kullanarak kontrol edin.

Örneğin:
KOD 7E3425XX, takımımızdaki ikinci oyuncunun seviyesini değiştirmesi gerekiyor - çalışmıyor. Uzun zamandır takımımızdaki oyuncuların seviyesini değiştirmek için hile arıyorum ama bulamadım. Gelecekte, kopyalayıp yapıştırmadan önce bir şeyin çalışıp çalışmadığını kontrol edin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Kooneey Öncelikle Söylediğin İçin Sağol Kardeşim Ben Bu Kodları 8 Senedir Kullanıyorum Hiç Bir Sorunla karşılaşmadım Ama Senin Dediğin Gibi CT4 Oyunun Oyuncuların Level Kodları Maalesef Yok Bende Çok Aramaya Çalıştım Ama bulamadım CT 3 Hile Kodları CT 4 Oyunun Üzerinde Çalışıyor Sadece Level Kodları Çalışmıyor CT 4 de Level Kodları CT 3 de Çalışıyor Sadece
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@ozan55 CT4 birtek rakibin level kodları var bizim takımın level kodları yok olsa iyi olurmuş.
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
ct2 istediğiniz maçı yapma kodları Owari da 65 13,902 30-05-2026, Saat: 17:49
Son Yorum: mortal4lone
ct 3 de hile myafro 0 105 16-04-2026, Saat: 19:28
Son Yorum: myafro
Captain Tsubasa PS2 Hyper Şut Kodları TheEvita 6 29,109 27-12-2025, Saat: 14:39
Son Yorum: XenoFDQ
Captain Tsubasa - Hile kodları - Oyun Hilesi SacMisaki 7 9,982 12-04-2025, Saat: 11:25
Son Yorum: Musa
Captain Tsubasa 2 Oyununda Nasıl Hile Yapılır ? Genzo.W 13 10,430 04-12-2024, Saat: 20:27
Son Yorum: unlug

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: