*

CT2 Pele Hack

Bu konu; 16 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Ysy56
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Merhaba Tsubasa severler bugün başka bir hack ile tekrardan karşınızdayım bu hackde takımımızda Pele var 

3 özel şutu var 3 şut tabiki Cyclone şutu ben çok beğendim yakın görünümü bile var 

Takımımızda Misugi Souda Jito Kisugi İzawa gibi oyuncular vardı yanlış biliyorda olabilirim 

Size İyi oyunlar Arkadaşlar  Gülümseme

Dikkat ! Linkleri Gormek Icin Yorum Yazmaniz Gerekmektedir. Gereksiz Spam Mesaj Atanlar Yasaklanacaktir. Emege Saygi Gosterdiginiz Ve Anlayisiniz Icin Tesekkurler
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Yukarı Çık Cevapla
Pele değil de Jairo' yu yapmışlar sanırım. Tabii bunu yaparken oyundaki Roberto'nun, onu tanıttığı o sahnede gizem olsun diye siyah yapmışlar diye her Jairo hacki yapan kişilerde tuhaf bir şekilde onu tamamen siyah ten renginde yapıyorlar.  Dil Çıkarma 07 kahverengi kodunu kullansalar hem elini yüzünü görmüş oluruz hem de koyu ten rengi konusunu uygulamış olurlar.  Gülümseme 

Sadece 11 numarada Misugi vardı, diğer oyuncular Brezilya' lı oyuncular olarak tasarlanmış. Ama tabii bizim Japon oyunculara benziyorlar biraz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2 Evet Abi senin dediğinde doğru ben öyle alışdığıma öyle Pele dedim ama Jairo daha doğru Jairodaki 3 şut Cyclonendu yakın görünümü Tsubasa gibi ama sadece simsiyah olmuş Gülümseme
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Teşekkürler
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
thanks
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
thank you
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Okul turnuvası hack (by eorhan23) AlphaT®.NET 49 6,683 Dün, Saat: 18:14
Son Yorum: Neoplanet
CT2 Toho Remaster Hack Ysy56 27 3,116 Dün, Saat: 17:52
Son Yorum: beirak88
Captain Tsubasa Vol. II - Legends Of The Soccer (hack) Jun Misugi 142 19,436 14-08-2026, Saat: 21:05
Son Yorum: beirak88
Kaptan Tsubasa 2 Brezilya Hack TheKaraoke 121 23,339 12-08-2026, Saat: 11:07
Son Yorum: amonra03
CT2tsubasa Hack Tamamlanmış version kasabianca 132 9,615 12-08-2026, Saat: 11:04
Son Yorum: amonra03

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: