*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
20. Gün Dream Gachasından gelen kart;
[Resim: MmTkV.jpg]
[Resim: rbYtd.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
(18-06-2013, Saat: 01:23)SvChatos® Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Beyler bugün açtığım gacha dan

2nd Samurai Blue Legent Tomea Akai geldi

peki bu kartta yıldız yok direk HQ olarak mı geliyor bunlar eğer öyleyse Açık Ağızlı Gülümseme Açık Ağızlı Gülümseme Açık Ağızlı Gülümseme resminide koyayım

[Resim: p95ms.png]
yok bu kart yüksek rüya değil.rüya efsane kartı yani legend dream.yüksek rüya efsane kartı bu resimdeki gibi oluyor.
[Resim: player_40011.png]
black ball itemi ile bu kartı yüksek rüya yapabilirsin.
ayrıca bu kartlar road to 2002 kartlarından daha güçlü olan samurai legend dream kartları.
bu arada oyunun nico versiyonunu oynarım ama yahoo versiyonunu oynamayı artık düşünmüyorum.zaten margus rüya kartları vede sürekli benzer kartlar hep yahoo versiyonunda oldu.nico versiyonunda ise en azından promosyon puanlar kazanabiliyoruz.bu arada oyunun yahoo versiyonunda para puan bu linkten kazanabilirsiniz.
http://yahoo-mbga.jp/cpn/2013/coinback06?_from=hd_alert
tabi yahooda para puan çekilişle şansa geliyor.nicodaki gibi hemen gelmiyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
abiler bu log-in ödülleri hiç gelmiyo

orda yazıyı "get" felan ama hikaye niye böyle oluyo bilen var mı
o ödüllerden tsubasa point hariç hiç bir şey kazanamıyom
bi yardımcı olursanız sevinirim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Arkadaşlar Story Mode'da maç kazanınca rakip takım oyuncularından birine penaltı çekiyoruz ve gol atınca bizim takıma geliyor. Ben bu penaltı çeken oyuncuyu değiştirmek istiyorum nasıl olucak ??
Penaltıda bir Souda ve bir Matsuyama kaçırdım :( :( :(
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Bunlar için üzülmeye inan değmez, çünkü gelen kartlar çok ama çok düşük kartlar ve bir zaman sonra ne demek istediğimi sen de anlayacaksın. Ben de ilk zamanlar kaçırdıklarım için üzülüyordum ama şimdi PK atışı çıkmasın diye dua eder oldum. ^_^
PK atan kişi de sensin, bunu değiştirmek mümkün değil.

(18-06-2013, Saat: 22:45)Kakashi Kun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: abiler bu log-in ödülleri hiç gelmiyo

orda yazıyı "get" felan ama hikaye niye böyle oluyo bilen var mı
o ödüllerden tsubasa point hariç hiç bir şey kazanamıyom
bi yardımcı olursanız sevinirim

- Anasayfada üstte NEWS yazan kayan yazıya tıkla,
- Açılan yerde pembe yazı ile プレセント Present yazan yere gir, burası sana gelen hediyeleri alacağın kısım. Yapman gereken tek şey, bu kısımdaki yazıların üzerine tıklayıp çıkan "hediyeleri" onaylamak.

İlk zamanlar ben de bilmiyordum, senin şimdi bir sürü hediyen birikmiştir. Umarım hepsini bir arada görünce kalp krizi geçirmezsin. ^_^
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Yine de teşekkürler Matsuyama-san
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,659 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,071 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,819 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,603 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 4 Ziyaretçi