*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Daha etkinlik yok bu ne iş ya bekle bekle öldüm.
  [Resim: 10f2q9s.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
2 etkinlik arasında senaryoyu ya da ligleri oynayabilirsiniz.

Ben şu anda Dream League oynuyorum, Super Star C klasmanındayım, belki bugün 3 Stamina daha kazanabilirim. ^_^
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Shoot Nine etkinliği başlamış, hangi kart bilmiyorum ama bir tane bonus var 1.1 ile oynuyorum.

Bu arada 15 Clear yapınca gelen ödül nedir ? Stamina değil, Rush değil, Training Ball değil.

2. soru : Shop'ta üzerinde ünlem işareti olan bir şey gördüm arkası kıvrık kağıt gibi altında 2 yazıyor demek ki bende 2 tane varmış o zımbırtıdan. O nedir ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
O zımbırtılar, hiç denemedim ama, "geçici" bir süreliğine adamlarının statlarını artırıyor. Örneğin Punch +10, Catch +15 vb şeyler yazar, mesela bunu alırsan ne kadar süre için bilmiyorum ama Kalecinin yakalama gücü +15, yumruk gücü +10 artıyor. Diğer şeyler de bunlara benzer etki gösteren itemlar...

15 Clear'da ise Charge veriyor. Hani şu tek şutta 9 paneli de yok eden var ya, işte buna charge diyoruz. ^_^
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Ben dün Schneider'de kullanmıştım 1 tane demek ki oymuş. Normal şut pas çalım gücünü +10 arttırdı. Gülümseme

İşe yarar bir şeymiş demek ki..

Şunu farkettim kaç para puan harcarsan onun %10'u farklı point geliyormuş.. İyi oldu bu.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
stamina ve rush tam olarak ne işe yarıyodu ve nasıl kazanabilirim

bi de nine shoot etkinliğinin püf noktasını anlatabilir misiniz
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,660 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,073 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,820 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,604 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 3 Ziyaretçi