*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(23-04-2013, Saat: 14:47)darklord80 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(23-04-2013, Saat: 14:09)Hikaru Matsuyama Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben kendi rekorumu kırdım, etkinlik 9'da başlamıştı, ben oynamayı bıraktığımda saat 10'u biraz geçiyordu. ^_^

Senaryo ile devam ediyorum ben...
Oynayanlara bol şans...
sana hak veriyorum çok gıcık bir etkinlik.ben şuanda 1.sıradayım ve japonlar bekliyor oynamıyor.şansıma çok fever time çıktı.gene şansıma pek yenilmedim.bu arada sonraki etkinlik 9 şut etkinliği revive kartları var gene.revive gacha uzun süreli oradan anladım.
[Resim: player_2538.png]
[Resim: player_2539.png]
[Resim: player_2540.png]
[Resim: player_2542.png]
[Resim: player_2541.png]

Üstat hoşuma gitti bir sonraki etkinlik revive olaması...Yedekte 7-8 tane revive kart sakladım Gülümseme...Bonus için umarım tutarlar.Bu arda yukarıdaki yorumumda şu oyuna başlamadan takımın gücünü 30 e çekme..Sen denedin mi hiç?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Bence bunu şimdiye kadar düşünen illaki olmuştur ve sistem de buna göre bir çözüm çoktan bulmuştur. ^_^

Ama elbette, denenebilir.
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
(23-04-2013, Saat: 14:58)Hikaru Matsuyama Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bence bunu şimdiye kadar düşünen illaki olmuştur ve sistem de buna göre bir çözüm çoktan bulmuştur. ^_^

Ama elbette, denenebilir.

sistem takımların güç puanına göre dağıtıyorsa takımları bunu çözemez mantıken.Öyle olacak olsa şu an elimde 50 tane bronze kart vardır onları da hesaba katmalı Gülümseme

Deneyeceğim diğer etkinlikte Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Bu etkinlik uzun zaman sonra çıktı, ben en son yanlış hatırlamıyorsam 3 ay önce oynamıştım.
Gerçi bir ara internetim yoktu, kaçırmış da olabilirim ama çok sık çıkan bir etkinlik değil.
Platina Card verecekse çıkmasın da zaten. ^_^
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
(23-04-2013, Saat: 15:31)Hikaru Matsuyama Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu etkinlik uzun zaman sonra çıktı, ben en son yanlış hatırlamıyorsam 3 ay önce oynamıştım.
Gerçi bir ara internetim yoktu, kaçırmış da olabilirim ama çok sık çıkan bir etkinlik değil.
Platina Card verecekse çıkmasın da zaten. ^_^

Gachadan değil de MAtsuytama ilk 3 e girene şu bütün kartları + yapan evolution ball dan veriyor benim gözüm onda Açık Ağızlı Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
[img][Resim: 2ahw3gh.png][/img]

Etkinlikte son durumum inş ilk 4 te kalırım da belki düzgün bir platin kart gelir.

[img][Resim: sykml3.png][/img]

Ve an itibarı ile 100 takım gücüne ulaştım çok mutluyum Gülümseme
  [Resim: 10f2q9s.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,659 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,071 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,819 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,603 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 4 Ziyaretçi