*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Cruijff
Kimsenin bir söylenti çıkarmasına, yaymasına gerek yok, zaten şu anda Rising Sun'a kadar geldi kartlar, her ne kadar Senaryo'da daha WY'lerde olsa da. Dil Çıkarma

Senaryo tamamlanınca ve artık ana hikayedeki karakterler için çıkarılabilecek bütün kartlar çıktığı zaman elbette bitecek ama ben darklord abimizin dediği gibi 1 sene içinde biteceğine kesinlikle ihtimal vermiyorum. Bence en az 2 sene daha devam eder oyun çünkü malzeme bol. Güzel

Ben ise, ne yalan söyleyim bitmesini de istiyorum bitmemesini de...
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Ben de 1 sene içinde bitmeyeceğinden eminim ama keşke bitse.
[Resim: kBzQQ9.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Siz hiç merak etmeyin. Oyun bittiği an bir yenisi ile karşınızda olacağım Allah'ın izniyle. Her türlü dil desteğini sunacağım. Buradan da şerefim ve namusum üzerine söz veriyorum. (Minimum bir sene, bir seneden önce biterse olmaz.) Bu mesajı unutmayın...

Tabi ki Mehmet abi (Hikaru Matsuyama), Barış (Camilla Juno), Mert (Anime Freak) ve birkaç kişinin daha fikirlerine ihtiyacım olacak bu aşamada. Yanlış yazdığım isim varsa affola. Gülümseme

Hiçbir maddiyattan kaçınmayıp sağlam bir kadro kuracağım. Destek olmak isteyen varsa irtibata geçebilir konu açıldığında. Zamanı geldiğinde konusunu açacağım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Ben elimden bir şey gelecek olursa şayet seve seve yardımcı olmaya en azından fikre, projeye destek vermeye gayret gösteririm.

...

100 yapabilen var mı? Güzel

Edit:
[Resim: 29m1sur.png]

Vaaay, şu manzaranın güzelliğine bak be! Nihayet hepsi kırmızı. Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
tabi ki destek oluruz bu yolda seni yalnız bırakmayız ;)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Bu konuya bak derim S.Carlos Güzel

www.tsubasatr.net/konu-CTTDT-Private-Server.html
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,660 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,078 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,825 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,604 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi