*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PK'ye kalmak çok kötü ya bildiğin fifty-fifty. Açık Ağızlı Gülümseme
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Şu Japonlar gerçekten çok sinir bozucu, bir sıra ileri gidiyorum 10 dakika sonra kendimi 2 sıra geride buluyorum. Bir gece girmeyince de benim ilk 50 hayallerim tamamen suya düşmek üzere
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Yaa işte öyle benim PK'de ilk 3'te kalmak için nasıl çırpındığımı şimdi daha iyi anlıyorsunuzdur. :]
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
[Resim: 21cuuqs.jpg]

Bu da benim sıralamam Gülümseme.Tabi ben genel puan sıralaması icin değil seri galibiyet sıralaması için oynuyorum.İlk yarıları kendim 2.yarıları skiple oynuyorum ve saatlerimi alıyor,çok yoruluyorum.Bu Japonlar çok kasıyo umarım ilk 12 de kalırım ve de seriyi devam ettirebilirim.En azından 1 Ocak'ta dağıtılacak olan orta sıralama ödüllerinden [Legend] GOLDEN-23 ve de [Rüya] GOLDEN-23 gacha kazanmak hayalim.Hayırlısı bakalım Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
7. mi? O_o hey maşallah. Ben en son 85'inci sıradaydım. T_T
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
(29-12-2014, Saat: 12:39)Hikaru Matsuyama Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 7. mi? O_o hey maşallah. Ben en son 85'inci sıradaydım. T_T

Bunu yapabilmek icin gerçekten saatlerimi verdim ve çok yoruldum.Bir de buralarda yenilmek var.Bir yenilirsem arkadan çok bastırıyolar,JAponlar çok kasıyor.Dün yatmadan 3. sradaydım bugün bi uyandım 7 olmuşum.İyi de benim uyumam lazım,yemek yemem lazım,kendi özel hayatımla ilgilenmem lazım Gülümseme.Bu Japonlar 24 saat mi oynuyo anlamış değilim.Neyse umarım 1 Ocağa kadar ilk 12 de kalabilirim Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,660 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,078 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,825 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,604 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi