*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@darklord
Kötüymüş, o halde hiç boş yere haftalardır biriktirdiğim onca medal pointi boş yere heba etmeyeyim, iyi ki sormuşum, iyi ki cevaplamışsın, cidden büyük moral bozukluğu olurdu benim için. >_>

3pp, 5pp ile şut vuruyor musunuz hiç?
Ben daha önceki pk etkinliklerinde de bir iki kere denemiştim ama hiçbir farkını ya da faydasını görmemiştim.
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
hepsini 1 deneyin gençler diğerleri boşuna pp kaybı diyebiliriz 1 gol için 5 10 pp ye değmez 1 tane yeter atacağı varsa her türlü atar zaten şu an en fazla 10 a kadar çıktım aldıklarımın faydasını göremedim :( platinium+ jitou geldi ne işime yarar Açık Ağızlı Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
(12-03-2013, Saat: 23:09)SvChatos Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hepsini 1 deneyin gençler diğerleri boşuna pp kaybı diyebiliriz 1 gol için 5 10 pp ye değmez 1 tane yeter atacağı varsa her türlü atar zaten şu an en fazla 10 a kadar çıktım aldıklarımın faydasını göremedim :( platinium+ jitou geldi ne işime yarar Açık Ağızlı Gülümseme
evet aynen dediğin gibi demin nico hesabımda 1pp ile 20 gol attım.26.şutu atarken salinas kurtardı. sonra 10pp attım 5 adet 25 gol attım 25.yıl rüya matsuyama kartı geldi.yakında kadroma dahil edecem tabi rüya+ itemi toplamak için uğraşacam. attığım pk atışları ise 4 adet sağ 16 adette ortaya attım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Şimdi hocam sen 25, 26 gollerden bahsedince benim buraya 14 gol attım, rekorumu geliştirdim demem komik kaçıcak ama ne yapayım bu da benim kapasitem. ^_^

[Resim: 2nvchw4.png]

Üstelik 10PP de bitti maalesef, ha yandım ha yanıcam, aslında şu anda yansam daha mı iyi olur ki acaba, çünkü kaçırsam Platina+ kart alıcam, ama bir tane atsam ve sonrasında yansam Gold kart alıcam ki Gold kartı hiçbir şekilde kullanmam, direkt Medal Point olacak. Hem zor bir etkinlik hem de yorucu. :my: :my: [Bu smiley ne anlama geliyor bilen var mı? >_>]

Edit: Maalesef 18'inci şutta yandım. T_T Karşılığı fena değil, gerçi Platina+ Diaz kazandım.

[Resim: 2uid91w.png]
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
(13-03-2013, Saat: 15:02)Hikaru Matsuyama Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi hocam sen 25, 26 gollerden bahsedince benim buraya 14 gol attım, rekorumu geliştirdim demem komik kaçıcak ama ne yapayım bu da benim kapasitem. ^_^

[Resim: 2nvchw4.png]

Üstelik 10PP de bitti maalesef, ha yandım ha yanıcam, aslında şu anda yansam daha mı iyi olur ki acaba, çünkü kaçırsam Platina+ kart alıcam, ama bir tane atsam ve sonrasında yansam Gold kart alıcam ki Gold kartı hiçbir şekilde kullanmam, direkt Medal Point olacak. Hem zor bir etkinlik hem de yorucu. :my: :my: [Bu smiley ne anlama geliyor bilen var mı? >_>]

Edit: Maalesef 18'inci şutta yandım. T_T Karşılığı fena değil, gerçi Platina+ Diaz kazandım.

[Resim: 2uid91w.png]
iyi kart kazanmışsın.keşke 15 gol attıktan sonra harcasaydın 10ppleri bence rüya kart kazanabilirdin.bu arada morisaki bu gün çok formda 5 kez art arda omuzu ile kurtardı.eğer kaleci özel kurtarırsa gol atmak imkansızmış.yani bizdeki 10pp nasıl %100 gol buda öyleymiş.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
[Resim: 2hofnf6.png]

Sanırım fena kart düşürmemişim. Fikrinizi almak istiyorum.
[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,659 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,071 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,819 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,603 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 4 Ziyaretçi